360-Grad-Bewertungsmethoden | SHL Hungary
képzések fejléckép
Címkék: 

360-Grad-Bewertungsmethoden

360-fokos teljesítményértékelési módszerek és eszközök
Sprache der Vorlesung: 
Ungarisch
Termin: 
31.01.2017
Länge der Bildung: 
1 nap
Preis: 
95,000 Ft

Egy napos, gyakorlatias képzésünk keretében Ön elsajátíthatja a 360°-os teljesítményértékelő eszközök használatát kollégái erősségeinek és gyengeségeinek gyors és hatékony megismerése érdekében.

Mit tanulhat a képzésen?

  • világszerte használatos, tudományosan megalapozott módszertant
  • jól bevált sztenderd mérőeszközöket
  • flexibilisen változtatható vizsgálandó kompetenciákat
  • fejlesztési tervek és fejlesztő központok előkészítését

A képzés után a gyakorlatban is kipróbálhatja és elmélyítheti tudását: elvégezheti egy Ön által választott személy vizsgálatát, amelyhez grátisz, professzionális, online elemző eszközt biztosítunk.

Berufliche Info

Für wen? 

A képzésen való részvételt elsősorban a csapatépítéssel, szervezetfejlesztéssel és a fejlesztési-, tréningszükségletek meghatározásával foglalkozó, valamint a teljesítményértékelésért felelős személyügyi szakembereknek ajánljuk.

Was? 

Az SHL Kompetenciatesztjei nemcsak önértékelésre, hanem úgynevezett 360 fokos vizsgálatra is alkalmasak. Ez azt jelenti, hogy a vizsgált személyen kívül a munkatársai, ismerősei, beszállítói is kitöltik a kérdőívet a vizsgált fókuszszemélyről. Így nem csak azt tudjuk meg, hogyan látja az illető önmagát, hanem azt is, hogyan látják mások. Az így kapott kép sok felhasználási lehetőséget rejt magában. Csapatépítő tréningeken jó bevezető lehet (különösen jól összeszokott csapat esetén): az emberek gyakran elcsodálkoznak azon, mennyire másnak látja őket a közvetlen környezetük a saját énképükhöz képest. Szervezetfejlesztési céllal is jól használható ez a fajta módszer: vezetők és beosztottak számára egyaránt hasznos lehet, ha szembesülnek önértékelésük és a mások véleménye közötti eltérésekkel. Segítheti a tréningszükségletek meghatározását, a teljesítményértékelést. Nagyon hasznos akkor is, amikor a fókuszszemély saját maga kéri a fejlesztendő területek meghatározását. Jelen esetben a módszer használatát az egyéni fejlesztés és az egységes vezetői kultúra kialakítása indokolja.
A résztvevőknek megtanítjuk, hogyan készítsenek elő egy ilyen több értékelős projektet. Kitérünk arra, mennyire lehet jó ez az eszköz teljesítményértékeléshez, fejlesztéshez.
Megtanítjuk a jelentések értelmezését, és a jelentések felhasználását a fejlesztő munkákban.

Wie? 

A képzés díja magában foglal egy értékelési lehetőséget, így a résztvevők nem csak a képzők által hozott példák bemutatásán keresztül ismerkedhetnek a módszer előnyeivel, de sajátélmény segítségével tanulhatják meg e komplex folyamat végrehajtásának szükséges lépéseit.

Lehrbeauftragte

Julianna Kiss

j6.jpg
Julianna Kiss
Geschäftsführerin, Beraterin, Psychologin

Sie ist die Supervisorin und begeisterte Lehrerin der SHL Bildungen. Sie ist Co-Gründerin der SHL Hungary Kft. (GmbH).

el-map
Ungarn
2040
Budaörs
Kossuth Lajos utca 20.

Referenzen

Registrierung

Preise der Bildung: 95,000 Ft.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Wenn Sie die Obenerwähnten interessant und nützlich finden, teilen Sie die mit anderen!