A HR jövője, a jövő HR-e | SHL Hungary
képzések fejléckép
Címkék: 

A HR jövője, a jövő HR-e

Kitekintés a gyakorlati HR munka világára
Az előadás nyelve: 
Magyar
Időpont: 
A képzés időtartama: 
1 nap
Ár: 
90,000 Ft

Ha szeretne kitekinteni a gyakorlati HR munka világára, praktikus példákra és megközelítésekre, akkor képzésünk tökéletes választás, hogy jobban megismerje a HR munka legfontosabb területeit, a jellemző problémákat és az azokra való megoldási lehetőségeket.

1 napos képzésünk segít összefoglalni, hogy a HR területe nem csak részfunkciók halmaza, hanem egy bizonyos „egész”. A HR komoly versenyelőnyt jelent egy vállalkozás számára, mivel tevékenysége is egyedi, amelyet tudatosan kell építeni a vállalat stratégiája és szervezeti kultúrája mentén.

A képzés minimum 4 résztvevővel, megbeszélt időpont és helyszín szerint.

Szakmai információk

Kinek? 

Managereknek, HR szakembereknek, HR vezetőknek, Stratégiai vezetőknek, Gazdasági vezetőknek

Mit? 

A látni a fától az erdőt képessége mindig is hasznos szakmai és vezetői képesség volt. Így van ez a HR területén is, amely nem csak részfunkciók halmaza, hanem az a bizonyos „egész”, amely mindig több mint a részek összessége.

Valószínűleg kevesen vitatják, hogy a jól felépített HR munka komoly versenyelőnyt jelent egy vállalkozás számára. Ugyanakkor ez nem is olyan egyszerű, hiszen:

  • ezen a területen tanulni mindig lehet, de másolni nem;
  • minden cég egyedi környezeti feltételek mentén működik,
  • következésképpen a HR tevékenysége is egyedi, amelyet tudatosan kell építeni a vállalat stratégiája és szervezeti kultúrája mentén.
Hogyan? 

Az anyag egységes keretbe foglalja a HR munka lényeges területeit, ill. tágabb összefüggésekbe helyezi azokat. Az előadás vállalkozói értelemben hosszútávfutóknak, az „építkezőknek” készült, akik alapvetően növekedési stratégiát választottak.

A kurzus kitekintést nyújt

  • a gyakorlati HR munka világára,
  • elméleti igényekre,
  • praktikus példákra és megközelítésekre.

Rigó Imre a képzés alkalmával felvillantja a HR munka legfontosabb területeit, a jellemző problémákat, ill. HR vezetői, oktatói, tanácsadói munkája nyomán az utóbbiakra javasol megoldási lehetőségeket. A klasszikus, „kézműves” HR szószólójaként örömmel vitatja meg a résztvevőkkel szemléletének helyességét vagy éppen korlátait.

Előadó

dr. Nagy Károly

dr.-nagy-karoly-kep.png
dr. Nagy Károly
HR és vezetői tanácsadás, mentorálás, coaching

dr. Nagy Károly hosszú és változatos utat járt be a munka világában: eredendően gépészmérnök végzettségű, a Budapesti Műszaki Egyetemen 1981-ben műszaki doktori címet is szerzett. Ezután folyamatosan képezte magát a vezetői és HR feladatokra.

dr. Nagy Károly műszaki vezetőként, HR igazgatóként és ügyvezető igazgatóként is dolgozott a versenyszférában olyan nagy globális cégeknél, mint a Shell vagy a Philips.

Tanított többek között a Budapesti Metropolitan Egyetemen, Moholy Nagy Művészeti Egyetemen és a Zsigmond Király Főiskolán is. Számtalan HR szakembereknek szóló képzést tartott, szakterületei a HR és vezetői tanácsadás, mentorálás, coaching.

Regisztráció

A képzés ára: 90,000 Ft.
CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.

Ha érdekesnek, hasznosnak találta a fentieket, ossza meg másokkal is!