Értékelő-Fejlesztő Központ (AC/DC) online | SHL Hungary
 
 
képzések fejléckép
Címkék: 

Értékelő-Fejlesztő Központ (AC/DC) online

Jó eszközök használatához szakértelem kell
Az előadás nyelve: 
Magyar
Időpont: 
Ár: 
280,000 Ft
A képzés elérhető továbbá 
angol nyelven.

Értékelő-Fejlesztő Központ (AC/DC) képzésünk már a virtuális térben is elérhető! 

Képzésünk a jelentkezések fényében folyamatosan zajlik. A képzés online formában másfél órás modulokra oszlik, melyek előre egyeztetett időpontokban zajlanak.

Az SHL Hungary Kft. az Értékelő-Fejlesztő Központ úttörője Magyarországon. Az elmúlt két évtizedben sok nagyvállalatnak segítettünk kialakítani az önálló Assessment Center és Development Center (AC/DC) rendszerét.

A képzés segítségével, Ön képessé válik az Assessment-Development Center beépítésébe a vállalat kiválasztási és karriertervezési rendszerébe, a módszer használatára. A képzés főbb témái:

  • Kompetenciamodellek tervezése
  • Csoportos, iratrendező, elemző- előadó, ténykereső, szerepjátszó gyakorlatok elsajátítása
  • Vállalati belső értékelők felkészítése, kompetencia-mátrixok és időbeosztások készítése
  • Személyes tapasztalatok beépülése

A résztvevők számára a képzési anyagokat, prezentációkat a modulok teljesítése után megküldjük.

Nyilvántartási számunk a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerben: B/2020/006665.
Minden tekintetben a felnőttképzési törvénynek megfelelően járunk el.

Szakmai információk

Kinek? 

A képzés célja, hogy a résztvevők megismerjék az Értékelő-Fejlesztő Központok kialakításának, szervezésének és irányításának a módszertanát és gyakorlatát. Ezért olyan személyügyi szakembereknek ajánljuk, akik be szeretnék építeni vállalatuk kiválasztási és karriertervezési rendszerébe az ÉFK módszeregyüttesét, és önállóan, hosszú távon szeretnék alkalmazni ezeket a módszereket. Ajánljuk továbbá a személyügy területén dolgozó konzultánsoknak is, akik ezzel is szélesíteni szeretnék szolgáltatásaikat.

Mit? 

A képzés során a résztvevők megismerkednek a kompetenciamodellek tervezésével, a csoportos, iratrendező, elemző-előadó, ténykereső, szerepjátszó gyakorlattípusokkal, azok értékelésével, megtanulják miként kell felkészíteni a vállalati belső értékelőket, kompetencia-mátrixot és időbeosztást készítenek. A résztvevők a gyakorlatokat ki is próbálják, ily módon belülről tapasztalják meg a feladatok jellegét.

Hogyan? 

Az Értékelő-Fejlesztő Központ a vezetők kiválasztásának és karriertervezésének legmodernebb és legmegbízhatóbb módszere. Megfelelően alkalmazva sokat segít annak eldöntésében, mely (külső vagy belső) jelöltekből lesznek a legalkalmasabb vezetők, illetve a jelölteknek milyen további képzésre és fejlesztésre van szükségük ahhoz, hogy a lehető leghatékonyabban lássák el feladataikat. Az SHL Hungary Kft. nagy tapasztalattal rendelkezik az Értékelő-Fejlesztő Központok tervezése és lebonyolítása területén. Több hazai nagyvállalatnak segített kialakítani önálló ÉFK rendszerét, de számos azonnal használható, kész gyakorlattal is rendelkezik.

A képzés - bár elméleti kitekintést is tartalmaz - elsősorban gyakorlati kérdésekre koncentrál. A képzés anyaga jórészt az SHL gyakorlataira épül, ugyanakkor célunk, hogy a résztvevők - a tanulás alapján - képesek legyenek saját gyakorlatokat is készíteni. Igyekszünk a résztvevők egyedi igényeit is figyelembe venni, és lehetőségeink szerint a képzés „sztenderd” tematikáját eszerint módosítani. A képzést az SHL tapasztalt konzultánsai tartják.

Előadó

Kiss Julianna

j6.jpg
Kiss Julianna
Ügyvezető igazgató, tanácsadó, pszichológus

Először matematika-földrajz szakos tanári diplomát szerzett Szegeden. Pszichológusként az Eötvös Loránd Tudományegyetemen végzett. Szakmai érdeklődését a gyakorlatiasság jellemzi. Az SHL képzések lelkes oktatója és szupervisora.

Az SHL Hungary Kft. egyik alapítója. Nagy tapasztalata van magyar és nemzetközi kiválasztási folyamatok és tehetségbank programok tervezésében és lebonyolításában. Részt vett a magyar nyelvű SHL tanfolyamok szakmai anyagának kialakításában.

1997 óta az SHL Hungary Kft. igazgatója. Oroszlánrészt vállalt az SHL módszereinek terjesztésében Kelet-Európában.

Az SHL UK által akkreditált tréner.

Regisztráció

A képzés ára: 280,000 Ft.
CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.

Ha érdekesnek, hasznosnak találta a fentieket, ossza meg másokkal is!