Generációs iránytű | SHL Hungary
képzések fejléckép
Címkék: 

Generációs iránytű

Kulcs az Y generáció vezetéséhez
Az előadás nyelve: 
Magyar
Időpont: 
2017. 10. 04.
A képzés időtartama: 
1 nap
Ár: 
47,500 Ft

Képzésünket mindazoknak a managereknek, HR szakembereknek és csoportvezetőknek ajánljuk, akik nem az Y generáció szülöttei, mégis Y-os fiatalokat vezetnek.

Ha szeretné a legtöbbet kihozni tehetséges, azonban kevésbé kitartó, esetleg nehezen motiválható alkalmazottaiból, akkor jelentkezzen 1 napos képzésünkre, ahol segítünk megtalálni a kulcsot az Y generációhoz!

Szakmai információk

Kinek? 

Managereknek, HR szakembereknek, csoportvezetőknek

Mit? 

Szeretné kihozni a maximumot beosztottaiból, de akadályokba ütközik? Érzékenyek, de elvárják az elismerést? Tehetségesek, de hiányzik belőlük a kitartás? Kérik, hogy fejlessze őket, de attól tart, nemsokára máshol folytatják?

Ezek a problémák nemcsak Önnek okoznak fejfájást, hanem a legtöbb olyan vezetőnek, aki nem az Y generáció szülötte, de Y-os, esetleg Z-s fiatalokat vezet. Habár úgy tűnik, „a mai fiatalok” lusták és könnyen feladják, ez nem feltétlenül igaz, nem kell, hogy igaz legyen.

Mi segítünk megtalálni a kulcsot az Y generációhoz! Nemcsak a dolgozói, Ön is elégedettebb lesz, és a szervezet szárnyalni fog. 

Előadó

Todor-Soó Katalin

kati.jpg
Todor-Soó Katalin
Tanácsadó, pszichológus

Pszichológus képzése előtt Kolozsváron és Budapesten bölcsészetet és újságírást tanult, és újságíróként dolgozott.

Pszichológia alapképzését a Károli Gáspár Református Egyetemen, mesterképzését Hollandiában, munka- és szervezetpszichológus szakon végezte. Dicsérettel diplomázott.  

Az egyetem után az az Egyesült Államokban, a Leadership Research Institute-nál teljesített szakmai gyakorlatot.

Az SHL csapatában kedvenc feladata az értékelő-fejlesztő központok tervezése és lebonyolítása, de más projekteken és a képzéseken is szívesen dolgozik, több nyelven. Fontos számára a folyamatos fejlődés. A CEB-SHL akkreditált trénere.

Regisztráció

A képzés ára: 47,500 Ft.
CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.

Ha érdekesnek, hasznosnak találta a fentieket, ossza meg másokkal is!