Toborzás és mérés összekapcsolása | SHL Hungary
 
 

Toborzás és mérés összekapcsolása

Az SHL komplex, innovatív szolgáltatás nyújt a munkaerő kiválasztás, toborzás terén! Modern, adott pozícióra kialakított Facebook applikációnk segítségével nem csak felkutatjuk, megtaláljuk az ígéretes jelölteket, hanem pszichológiai tesztjeink segítségével meg is vizsgáljuk őket. Átfogó szolgáltatásunknak köszönhetően objektív adatokkal is szolgálunk a jelöltek személyiségét, képességeit illetően. Jelentéseinkben tisztán látható, hogy a jelentkező mennyire rendelkezik az adott munka ellátásához szükséges képességekkel.

Milyen előnyei vannak ennek?

  • egy helyen kezelheti a jelöltekkel kapcsolatos folyamatokat
  • időt és energiát spórolhat meg: nem kell a jelöltek mérését harmadik féllel egyeztetnie, a cv mellé jelentéseinket is kézhez kapja.
  • könnyebb szervezeti döntések: a jelentések által nyújtott többletinformáció lehetővé teszi a jelöltekről átfogó kép kialakítását, s a képességek tükrében nemcsak tisztábban kirajzolódhat a karrierút, hanem akár új alternatív pozíció lehetőségek is felmerülhetnek. Ismerje meg alaposabban jelöltjeit!

Szolgáltatásunkat azoknak ajánljuk, akik a munkaerő felvétellel kapcsolatos döntéseiket nem szeretnék pusztán benyomásaikra alapozni, hanem objektív mutatókat is bevonnának a kiválasztásba. Szolgáltatásunk keretei között fizikai és szellemi munkaerő rekrutációjára és mérésére is lehetőséget biztosítunk.

Végezze a toborzást és a mérést egy helyen! Tekintse át mintajelentéseinket!

 

 

Ha érdekesnek, hasznosnak találta a fentieket, ossza meg másokkal is!