Todor-Soó Katalin | SHL Hungary

Todor-Soó Katalin

kati.jpg
todor-soo [dot] katalin [at] shl [dot] hu
Todor-Soó Katalin
Tanácsadó, pszichológus

Pszichológus képzése előtt Kolozsváron és Budapesten bölcsészetet és újságírást tanult, és újságíróként dolgozott.

Pszichológia alapképzését a Károli Gáspár Református Egyetemen, mesterképzését Hollandiában, munka- és szervezetpszichológus szakon végezte. Dicsérettel diplomázott.  

Az egyetem után az az Egyesült Államokban, a Leadership Research Institute-nál teljesített szakmai gyakorlatot.

Az SHL csapatában kedvenc feladata az értékelő-fejlesztő központok tervezése és lebonyolítása, de más projekteken és a képzéseken is szívesen dolgozik, több nyelven. Fontos számára a folyamatos fejlődés. A CEB-SHL akkreditált trénere.

További munkatársak

Akik professzionális tudásukkal segítik Önt

otti.jpg
Ügyfélreferens, gyógypedagógus

Főként, a magyar nyelvű tanfolyamok szervezéséért felel, de emellett feladata a termékrendelések összeállítása, a licences partnerek kérdéseinek megválaszolása, az on-line módszerrel kitölthető kérdőívek kiküldése, illetve a 360°-os értékeléseket tartalmazó projektek.

b2.jpg
Tanácsadó, pszichológus, jogász

Évekig a londoni SHL központ kutatás-fejlesztési osztályának dolgozott, jelenleg fő tevékenysége testre szabott tesztező platformjaink tervezése és működtetése.

j6.jpg
Ügyvezető igazgató, tanácsadó, pszichológus

Az SHL Hungary Kft. egyik alapítója, és az SHL képzések lelkes oktatója és szupervisora.

sandor.jpg
Vezető tanácsadó

1992-ben Kiss Juliannával közösen alapította meg az SHL Hungary Kft-t a modern kiválasztási eszközök népszerűsítésére, melynek jelenleg is tanácsadója és résztulajdonosa.

vajda.jpg
Gyakornok

2015-ben került az SHL Hungary Kft-hez, ahol a háttérfolyamatok támogatása mellett az online- és szociális felületek kezelése illetve a kliensekkel való kapcsolattartás a feladata.