Borbás Csaba | SHL Hungary
 
 

Borbás Csaba

dscn9053.jpg
csaba.borbas [at] shl.hu
Borbás Csaba
Junior tanácsadó, pszichológus

Pszichológia alap és mester képzést egyaránt a Károli Gáspár Református Egyetemen végezte el. Utóbbit interperszonális és interkulturális szakirányon.

A tanulás továbbra is szerves része életének, jelenleg a Testnevelési Egytemen  felsőfokú szakképzésén tanul sportpszichológiát . Emellet kiképzett autogén tréning szakember.

Főbb feladatai közé tartozik az online kérdőívek  kezelése és a platformot használó ügyfelek támogatása, valamint a tesztes képzésünk szervezése. Ezen kívül nagy örömmel vesz részt külső projektjeinken, legyen szó akár egy Értékelő-Fejlesztő Központról vagy egy személyes visszajelzésről.

További munkatársak

Akik professzionális tudásukkal segítik Önt

b2.jpg
Tanácsadó, pszichológus, jogász

Évekig a londoni SHL központ kutatás-fejlesztési osztályának dolgozott, jelenleg fő tevékenysége testre szabott tesztező platformjaink tervezése és működtetése.

j6.jpg
Ügyvezető igazgató, tanácsadó, pszichológus

Az SHL Hungary Kft. egyik alapítója, és az SHL képzések lelkes oktatója és szupervisora.

sandor.jpg
Vezető tanácsadó

1992-ben Kiss Juliannával közösen alapította meg az SHL Hungary Kft-t a modern kiválasztási eszközök népszerűsítésére, melynek jelenleg is tanácsadója és résztulajdonosa.

alex.jpg
Támogatás szervező

Főbb tevékenységei közé tartozik többek között a projektek menedzselése és támogatása, kapcsolattartás meglévő ügyfelekkel és beszállítókkal, szakmai programok és tárgyalások szervezése, szerződéstervezetek készítése, ajánlatírás, számlázás, online kérdőívek és tesztelő platformok kezelése, megrendelések összeállítása.

foto_horvath_kitti.jpg
Kliens támogató munkatárs

A Budapesti Műszaki Egyetem mesterszakos hallgatója munka- és szervezetpszichológia specializáción.

Rajna Marcell
Kliens támogató munkatárs, pszichológus

Pszichológia alap és mester képzést egyaránt a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen végezte el. Utóbbit társadalom- és szervezetpszichológia szakirányon.