Kiss Ottilia | SHL Hungary

Kiss Ottilia

otti.jpg
ottilia [dot] kiss [at] shl [dot] hu
Kiss Ottilia
Ügyfélreferens, gyógypedagógus

A Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Tanárképző Főiskolán végzett tanári szakon. Két év tanítás után, 1996-ban kezdett az SHL-nél dolgozni.

Az SHL Hungary Kft. indulásától lelkesen támogatta a cégalapítók munkáját. Az elmúlt években sok értékelő vagy fejlesztő célú vizsgálatban vett részt. 2000-től a magyar nyelvű tanfolyamok szervezéséért felel. Emellett feladata a termékrendelések összeállítása, a licences partnerek kérdéseinek megválaszolása, valamint az on-line módszerrel kitölthető kérdőívek kiküldése. Szívesen foglalkozik 360 fokos értékeléseket tartalmazó projektekkel.

További munkatársak

Akik professzionális tudásukkal segítik Önt

b2.jpg
Tanácsadó, pszichológus, jogász

Évekig a londoni SHL központ kutatás-fejlesztési osztályának dolgozott, jelenleg fő tevékenysége testre szabott tesztező platformjaink tervezése és működtetése.

j6.jpg
Ügyvezető igazgató, tanácsadó, pszichológus

Az SHL Hungary Kft. egyik alapítója, és az SHL képzések lelkes oktatója és szupervisora.

sandor.jpg
Vezető tanácsadó

1992-ben Kiss Juliannával közösen alapította meg az SHL Hungary Kft-t a modern kiválasztási eszközök népszerűsítésére, melynek jelenleg is tanácsadója és résztulajdonosa.

vajda.jpg
Gyakornok

2015-ben került az SHL Hungary Kft-hez, ahol a háttérfolyamatok támogatása mellett az online- és szociális felületek kezelése illetve a kliensekkel való kapcsolattartás a feladata.