Szvirida Alex | SHL Hungary
 
 

Szvirida Alex

alex.jpg
support [at] shl.hu
Szvirida Alex
Támogatás szervező

2017 januárja óta dolgozik az SHL Hungary Kft.-nél. Ez idő alatt betöltött gyakornoki pozíciót, szakmai támogató pozíciót és támogatás szervező pozíciót – jelenleg is ebben a komplex munkakörben dolgozik.

Főbb tevékenységei közé tartozik többek között a projektek menedzselése és támogatása, kapcsolattartás meglévő ügyfelekkel és beszállítókkal, szakmai programok és tárgyalások szervezése, szerződéstervezetek készítése, ajánlatírás, számlázás, online kérdőívek és tesztelő platformok kezelése, megrendelések összeállítása.

Emellett mesterszakos pszichológiai tanulmányokat folytat a Szegedi Tudományegyetemen klinikai és egészségpszichológia szakirányon. Érdeklődési körébe főként a munka- és szervezetpszichológia, a személyközpontú pszichológia, a logoterápia és a tranzakcióanalízis tartozik.

További munkatársak

Akik professzionális tudásukkal segítik Önt

Rajna Marcell
Kliens támogató munkatárs, pszichológus

Pszichológia alap és mester képzést egyaránt a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen végezte el. Utóbbit társadalom- és szervezetpszichológia szakirányon.

b2.jpg
Tanácsadó, pszichológus, jogász

Évekig a londoni SHL központ kutatás-fejlesztési osztályának dolgozott, jelenleg fő tevékenysége testre szabott tesztező platformjaink tervezése és működtetése.

j6.jpg
Ügyvezető igazgató, tanácsadó, pszichológus

Az SHL Hungary Kft. egyik alapítója, és az SHL képzések lelkes oktatója és szupervisora.

sandor.jpg
Vezető tanácsadó

1992-ben Kiss Juliannával közösen alapította meg az SHL Hungary Kft-t a modern kiválasztási eszközök népszerűsítésére, melynek jelenleg is tanácsadója és résztulajdonosa.

dscn9053.jpg
Junior tanácsadó, pszichológus

Pszichológia alap és mester képzést egyaránt a Károli Gáspár Református Egyetemen végezte el.

foto_horvath_kitti.jpg
Kliens támogató munkatárs

A Budapesti Műszaki Egyetem mesterszakos hallgatója munka- és szervezetpszichológia specializáción.