Átfogó Vezetői Kompetencia vizsgálat (UCF) | SHL Hungary

Átfogó Vezetői Kompetencia vizsgálat (UCF)

Átfogó Vezetői Kompetenciavizsgálat (UCF)
Kitöltés módja: 
Időkorlát: 
Nincs időkorlát

Az UCF rövidítés a Universal Competency Framework (Általános Kompetencia Modell) rövidítése és az SHL Group újabb kompetencia modelljén alapul. Egyik nagy előnye, hogy nagyon rugalmas. A kompetencia kérdőív szerkeszthető: a vizsgálatot megrendelő vállalat képviselőivel való megbeszélés alapján kiválasztható 20 kompetencia közül az a kb. 5-10, amely a vállalatot leginkább érdekli, és ez jelentősen lerövidíti a vizsgálat idejét. A kompetenciák szokásos értékelése mellett megkérdezhető, hogy a vizsgált vezető és a főnöke mennyire tartja fontosnak a vizsgált kompetenciákat, megkérhetjük az értékelt személyt, hogy rangsorolja munkájának részeit fontosság szerint, feltehetünk nyílt kérdéseket (pl. „Ön szerint mik a fejlesztendő területei?”) és feleletválasztós kérdéseket is. A jelentés különösen alkalmas személyre szabott vezetői, fejlesztői programok segítésére.

Konzulens

Kiss Julianna

j6.jpg
Kiss Julianna
Ügyvezető igazgató, tanácsadó, pszichológus

Először matematika-földrajz szakos tanári diplomát szerzett Szegeden. Pszichológusként az Eötvös Loránd Tudományegyetemen végzett. Szakmai érdeklődését a gyakorlatiasság jellemzi. Az SHL képzések lelkes oktatója és szupervisora.

Az SHL Hungary Kft. egyik alapítója. Nagy tapasztalata van magyar és nemzetközi kiválasztási folyamatok tervezésében és lebonyolításában. Részt vett a magyar nyelvű SHL tanfolyamok szakmai anyagának kialakításában.

1997 óta az SHL Hungary Kft. igazgatója. Oroszlánrészt vállalt az SHL módszereinek terjesztésében Kelet-Európában.

Az SHL UK által akkreditált tréner.

Ajánlatkérés

Önnek miben segíthetünk?

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.

Ha érdekesnek, hasznosnak találta a fentieket, ossza meg másokkal is!