Átfogó Vezetői Kompetencia vizsgálat (UCF) | SHL Hungary

Átfogó Vezetői Kompetencia vizsgálat (UCF)

Átfogó Vezetői Kompetenciavizsgálat (UCF)
Modul completării: 
Limită de timp: 
Nincs időkorlát
Scop: 

Az UCF rövidítés a Universal Competency Framework (Általános Kompetencia Modell) rövidítése és az SHL Group újabb kompetencia modelljén alapul. Egyik nagy előnye, hogy nagyon rugalmas. A kompetencia kérdőív szerkeszthető: a vizsgálatot megrendelő vállalat képviselőivel való megbeszélés alapján kiválasztható 20 kompetencia közül az a kb. 5-10, amely a vállalatot leginkább érdekli, és ez jelentősen lerövidíti a vizsgálat idejét. A kompetenciák szokásos értékelése mellett megkérdezhető, hogy a vizsgált vezető és a főnöke mennyire tartja fontosnak a vizsgált kompetenciákat, megkérhetjük az értékelt személyt, hogy rangsorolja munkájának részeit fontosság szerint, feltehetünk nyílt kérdéseket (pl. „Ön szerint mik a fejlesztendő területei?”) és feleletválasztós kérdéseket is. A jelentés különösen alkalmas személyre szabott vezetői, fejlesztői programok segítésére.

Consultant

Kiss Julianna

j6.jpg
Kiss Julianna
Ügyvezető igazgató, tanácsadó, pszichológus

Először matematika-földrajz szakos tanári diplomát szerzett Szegeden. Pszichológusként az Eötvös Loránd Tudományegyetemen végzett. Szakmai érdeklődését a gyakorlatiasság jellemzi. Az SHL képzések lelkes oktatója és szupervisora.

Az SHL Hungary Kft. egyik alapítója. Nagy tapasztalata van magyar és nemzetközi kiválasztási folyamatok és tehetségbank programok tervezésében és lebonyolításában. Részt vett a magyar nyelvű SHL tanfolyamok szakmai anyagának kialakításában.

1997 óta az SHL Hungary Kft. igazgatója. Oroszlánrészt vállalt az SHL módszereinek terjesztésében Kelet-Európában.

Az SHL UK által akkreditált tréner.

Cerere ofertă

Cum putem să vă ajutăm?

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Daca v-i s-a părut interesant şi credeţi că e de folos, impărtăşiţi cu ceilalţi!