Távoli munkavégzés-kérdőív | SHL Hungary
home-office-336373_1920.jpg

Távoli munkavégzés-kérdőív

Modul completării: 
Scop: 

Minden munkavállaló másképp dolgozik otthonról, ezért másfajta támogatást is igényelnek. A koronavírus miatti járványhelyzetben a home office hamar általánossá vált. Célunk, hogy a dolgozók a megváltozott helyzetben is megfelelő segítséget kapjanak a munkájukhoz. 40 év tapasztalatát és szakértelmét használtuk fel, hogy olyan eszközt alkothassunk, amely valódi támogatást nyújt a munkavállalóknak és a szervezeteknek az otthoni munkavégzéshez való alkalmazkodásban.

Távoli munkavégzés-kérdőívünk a munkavállaló erősségeit és fejlesztendő területeit azonosítja a megváltozott munkavégzéssel kapcsolatosan. Rávilágít azokra a területekre, ahol a dolgozó segítséget és támogatást igényel. Ezzel növelhető az otthoni munkavégzés hatékonysága és sikeressége.

Hogy zajlik a folyamat?

  • A munkavállaló egy rövid, mindössze 10 perces online kérdőívet tölt ki a munkahelyi szokásairól, munkahelyi kapcsolatairól és motivációiról. (Ennek demó verziója ide kattintva elérhető és ingyenesen kitölthető! Az eredményekről ingyenes jelentés is készül, amit emailben továbbítunk.)
  • A válaszokat összesítjük nyolc, otthoni munkavégzés szempontjából kritikus viselkedésmód mentén. E nyolc faktor használata az SHL több évtizedes kutatómunkáján és gyakorlati tapasztalatain nyugszik.
  • Az eredményekről gyors és könnyen érthető online visszajelzést adunk. Ebben szerepelnek a munkavállaló erősségei és a fejlesztendő területek is.

Miért válassza eszközünket?

  • Segítségével növelhető az elköteleződés és a hatékonyság: pontosan azt a támogatást nyújtja, amire a munkavállalóknak jelen helyzetben szükségük van.
  • A sikerhez vezető út: azonosítja az erősségeket és a fejlesztést igénylő területeket.
  • Támogatja a szervezeti átalakulást: mérhetővé teszi, mennyire állnak készen a dolgozók az otthoni munkavégzésre.

Cerere ofertă

Cum putem să vă ajutăm?

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Daca v-i s-a părut interesant şi credeţi că e de folos, impărtăşiţi cu ceilalţi!