Általános képességteszt (Next Generation G+) | SHL Hungary

Általános képességteszt (Next Generation G+)

Verify Next Generation G+ teszt vezetők, szakértők, frissdiplomások, értékesítők, hivatalnokok és adminisztrációs dolgozók számára

A Verify Next Generation tesztcsalád népszerű tagja. Három gondolkodási terület együttes eredményét is figyelembe veszi, így különösen hasznos lehet olyan pozíciók esetében, amelyben komplex gondolkodásra van szükség.

A három vizsgált gondolkodási terület:

  • Verbális képesség (Deduktív gondolkodás): a megadott információk alapján való logikus következtetések levonásának képessége, az érvek erősségeinek és gyengeségeinek azonosítására való képesség, és a hiányos információk alapján való következtetési képesség.
  • Numerikus képesség (Számolási gondolkodás): numerikus adatokkal kapcsolatos problémák megoldásának képessége, a megfelelő matematikai módszerek alkalmazásának képessége, számadatokból való következtetési képesség, valamint a diagramokban, grafikonokban és táblázatokban bemutatott adatok értelmezésének képessége.
  • Induktív képesség (Logikus gondolkodás): látszólag össze nem illő információk közötti összefüggések felismerésének képessége, helyes következtetések levonásának képesség és különböző fogalmak közötti kapcsolatok megértésének képessége.

A három gondolkodási terület egyesített pontszáma (G+) pontosabb előrejelzést nyújt, mint a három teszt külön-külön. A teszt adaptív jellegéből adódóan a legtöbb munkakörhöz és szinten megfelelően alkalmazható.

Consultant

Kiss Julianna

j6.jpg
Kiss Julianna
Ügyvezető igazgató, tanácsadó, pszichológus

Először matematika-földrajz szakos tanári diplomát szerzett Szegeden. Pszichológusként az Eötvös Loránd Tudományegyetemen végzett. Szakmai érdeklődését a gyakorlatiasság jellemzi. Az SHL képzések lelkes oktatója és szupervisora.

Az SHL Hungary Kft. egyik alapítója. Nagy tapasztalata van magyar és nemzetközi kiválasztási folyamatok és tehetségbank programok tervezésében és lebonyolításában. Részt vett a magyar nyelvű SHL tanfolyamok szakmai anyagának kialakításában.

1997 óta az SHL Hungary Kft. igazgatója. Oroszlánrészt vállalt az SHL módszereinek terjesztésében Kelet-Európában.

Az SHL UK által akkreditált tréner.

Cerere ofertă

Cum putem să vă ajutăm?

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Daca v-i s-a părut interesant şi credeţi că e de folos, impărtăşiţi cu ceilalţi!