Maßgeschneiderte Prozesse | SHL Hungary

Maßgeschneiderte Prozesse

Az internet-alapú eszközök új generációja

Az SHL Hungary Kft. immár több mint 20 éve segíti a vállalatokat a minél hatékonyabb kiválasztásban. Az elmúlt években a  SHL Talent Measurement Solutions az internet alapú alkalmasságvizsgáló eszközök és technológiák egyik úttörőjének számított Magyarországon is. Folyamatos fejlesztéseinknek köszönhetően most az internet alapú eszközök új generációját tudjuk kínálni: innovatív, vállalatra optimalizált, testre szabott rendszereket.

Alacsonyabb költségek, nagyobb hatékonyság

Az alkalmasságvizsgáló eszközök új generációja lehetővé teszi, hogy a technológia a HR költségeinek csökkentésén túl növelje a beválási előrejelzések pontosságát és nagyobb részt vállaljon a kedvező vállalati kép kialakításában.

Innovatív technológia

Az SHL Hungary Kft. által ajánlott új technológia lehetővé teszi, hogy a vállalat túllépjen a korábbi rendszerek által rákényszerített sablonokon. Lehetővé teszi – többek között – a tesztek és kérdőívek testre szabását, a jelentések testre szabását, a vizsgálat menetének a vállalati rendszerekhez történő illesztését. A testre szabásnak természetesen része az is, hogy az internetes oldalaktól kezdve a jelentés grafikai megjelenítéséig mindent a vállalati megjelenésnek megfelelően alakítunk át.

Világújdonság a SHL Talent Measurement Solutions technológiájában, hogy szükség esetén a vizsgálatban résztvevők áttekinthetik és véleményezhetik a rendszer által róluk generált szöveges leírást. Ez növeli a vizsgálat megbízhatóságát és elfogadottságát, valamint automatikusan eleget tesz az adatvédelmi előírásoknak. (Csak az SHL Hungary Kft. vizsgálataiban használható!)

Kétféle felhasználási mód

  • Nagyobb felhasználóink számára a következő megoldást ajánljuk: telepítjük számukra a rendszert, így önállóan adminisztrálhatják a teszteket és így kevesebbe kerül egy-egy vizsgálat.
  • Kisebb felhasználóink számára: mi küldjük ki a jelöltnek a hozzáférést, és a vizsgált személyek száma, valamint a kért jelentés jellege szerint változik a kért összeg.

Follow-up napok

Az SHL Hungary fontosnak tartja, hogy partnerei érezzék a folyamatos szakmai támogatást.
Ezért licenszes partnereinknek javasoljuk, hogy negyedéves rendszerességgel találkozzunk, és vitassuk meg az elmúlt időszakban felmerült szakmai kérdéseket, vagy bármilyen, az SHL eszközökkel kapcsolatos kérdéseket, igényeket. Regisztráció Kiss Ottiliánál: ottilia.kiss [at] shl.hu.

 

Wenn Sie die Obenerwähnten interessant und nützlich finden, teilen Sie die mit anderen!