Testre szabott folyamatok | SHL Hungary
 
 

Testre szabott folyamatok

Állítsa tehetségeit az üzleti siker szolgálatába

Ha egy szervezet sikeres akar lenni a rendkívül éles világgazdasági versenyben, akkor olyan emberekre van szüksége, akik képesek igazi üzleti eredményeket elérni.

Bár a legtöbb szervezet tudja, hogy az emberi erőforrás a legfontosabb és legköltségesebb eszköze, csak kevesen ismerik a munkatársaikban rejlő értékeket. Az SHL megmutatja önnek az emberek valós értékét a munkaerőpiacon, hogy jobb döntéseket tudjon hozni velük kapcsolatban. Ebben segít minket

  • több mint 30 éves tapasztalatunk a tehetségek felismerésében,
  • évente 25 millió vizsgálatunk több mint 30 nyelven,
  • a világ legnagyobb emberi erőforrás adatbázisa,
  • ismereteink gazdag tárháza az emberek viselkedéséről, képességeiről és lehetőségeiről - bárhol is dolgozzanak.

Kiváló emberek (People Intelligence) nevű modellünk adatbázisából tudjuk, hogy a különböző országokban, iparágakban és szervezetekben sok-sok tehetséges ember van, aki képes szembenézni a legnehezebb kihívásokkal is. A feladat a megfelelő tehetség megtalálása, felismerése és megtartása.

SHL People Intelligence (az SHL „Kiváló emberek” modellje)

Az SHL People Intelligence (Kiváló emberek) modellje lehetővé teszi az ön számára, hogy megértse munkatársai üzleti szempontból leginkább releváns képességeit, viselkedését, erősségeit – azt, hogy mitől lesznek sikeresek.

Képzelje el, hogy mit jelenthet ez a szervezete számára! Ellenőrizhető és objektív információk alapján választhatja ki a legjobb jelölteket a pályázók közül, felfedezheti, támogathatja és fejlesztheti a jövő ígéretes dolgozóit.

Tájékoztató füzetünket a képre kattintva tekintheti meg:

 

Az internet-alapú eszközök új generációja

Az SHL Hungary Kft. immár több mint 25 éve segíti a vállalatokat a minél hatékonyabb kiválasztásban. Az elmúlt években az SHL Talent Measurement Solutions az internet alapú alkalmasságvizsgáló eszközök és technológiák egyik úttörőjének számított Magyarországon is. Folyamatos fejlesztéseinknek köszönhetően most az internet alapú eszközök új generációját tudjuk kínálni: innovatív, vállalatra optimalizált, testre szabott rendszereket.

Alacsonyabb költségek, nagyobb hatékonyság

Az alkalmasságvizsgáló eszközök új generációja lehetővé teszi, hogy a technológia a HR költségeinek csökkentésén túl növelje a beválási előrejelzések pontosságát és nagyobb részt vállaljon a kedvező vállalati kép kialakításában.

Innovatív technológia

Az SHL Hungary Kft. által ajánlott új technológia lehetővé teszi, hogy a vállalat túllépjen a korábbi rendszerek által rákényszerített sablonokon. Lehetővé teszi – többek között – a tesztek és kérdőívek testre szabását, a jelentések testre szabását, a vizsgálat menetének a vállalati rendszerekhez történő illesztését. A testre szabásnak természetesen része az is, hogy az internetes oldalaktól kezdve a jelentés grafikai megjelenítéséig mindent a vállalati megjelenésnek megfelelően alakítunk át.

Világújdonságként az SHL Hungary Kft. egy olyan személyiségvizsgáló eljárást is ajánl, amelynek használata esetén a vizsgálatban résztvevők áttekinthetik és véleményezhetik a rendszer által róluk generált szöveges leírást. Ez növeli a vizsgálat megbízhatóságát és elfogadottságát. 

Kétféle felhasználási mód

  • Nagyobb felhasználóink számára a következő megoldást ajánljuk: telepítjük számukra a rendszert, így önállóan adminisztrálhatják a teszteket és így kevesebbe kerül egy-egy vizsgálat.
  • Kisebb felhasználóink számára: mi küldjük ki a jelöltnek a hozzáférést, és a vizsgált személyek száma, valamint a kért jelentés jellege szerint változik a kért összeg.

Follow-up napok

Az SHL Hungary Kft. fontosnak tartja, hogy partnerei érezzék a folyamatos szakmai támogatást.
Ezért licenszes partnereinknek javasoljuk, hogy negyedéves rendszerességgel találkozzunk, és vitassuk meg az SHL eszközökkel kapcsolatban az elmúlt időszakban felmerült szakmai kérdéseket, igényeket. Regisztráció: support [at] shl.hu

 

Ha érdekesnek, hasznosnak találta a fentieket, ossza meg másokkal is!