Ausbildungkursen | SHL Hungary

Ausbildungkursen

Assessment & Development Centern (AC/DC)

Sprache der Vorlesung: 
Ungarisch
Termin: 
10. 20. 2020.
10. 21. 2020.
Länge der Bildung: 
2 Tage
Preis: 
1,100 €

In den letzten Jahren haben wir mehreren großen Unternehmen dabei geholfen, ihr Assessment and Development Center (AC/DC) -System zu entwickeln, das sie anschließend selbst verwalten können. Ab sofort können Sie auch von unseren Beratern lernen, wie Sie Assessment- und Development-Center in Ihr Auswahl- und Karriereplanungssystem integrieren können und dadurch können Sie eigenständig und langfristig das anwenden.

360-Grad-Beurteilungsmethoden

Sprache der Vorlesung: 
Ungarisch
Termin: 
04. 28. 2020.
Länge der Bildung: 
1 Tag
Preis: 
45,000 Ft

Nächstes Training (April 28.) wird online stattfinden. 

Mit unserer eintägigen praktischen Bildung lernen Sie die 360-Grad-Beurteilungsmethodik, um die Stärken und Schwächen Ihrer Kollegen schnell und effizient zu diagnostizieren.

Was können Sie aus dem Training lernen?

Kompetenzbasiertes Interview

Sprache der Vorlesung: 
Ungarisch
Termin: 
04. 12. 2017.
Länge der Bildung: 
1 nap
Preis: 
90,000 Ft

Képzésünket mindazoknak a személyügyi szakembereknek ajánljuk, akik a kiválasztást és a teljesítményértékelést a kompetenciákra kívánják alapozni. Képzésünk célja, hogy a résztvevők megismerkedjenek a kérdezési stratégiákkal és technikákkal, az interjú előkészítésének és lebonyolításának folyamatával, valamint kompetenciamodellek tervezésével.

Az 1 napos képzés elvégzésével nem csupán elméleti tudást, hanem tapasztalatot is szerezhetnek a résztvevők, mivel nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlásra

Die Rolle von HR in der Organisationsentwicklung - Ausbildung

Termin: 
03. 10. 2017.
Länge der Bildung: 
1 nap
Preis: 
69,500 Ft

A képzés résztvevői betekintést nyernek a szervezetfejlesztés világába, kirajzolódik számukra, hogy a HR funkció hogyan tudja támogatni a szervezetfejlesztési folyamatokat.

A szervezetfejlesztés komplex téma, különféle irányzatokkal és elméletekkel. A képzésünkben mindennek a bevezetésére vállalkozunk, gyakorlati példákon keresztül. A HR szakembereket hasznos tanácsokkal látjuk el a szervezeti változásokkal, változtatásokkal kapcsolatban.

Wenn Sie die Obenerwähnten interessant und nützlich finden, teilen Sie die mit anderen!