Képzések | SHL Hungary

Képzések

Értékelő-Fejlesztő Központ (AC/DC)

Az előadás nyelve: 
Magyar
Időpont: 
2019.11.07.
2019.11.08.
A képzés időtartama: 
2 nap
Ár: 
280,000 Ft

Az SHL Hungary Kft. az Értékelő-Fejlesztő Központ úttörője Magyarországon. Az elmúlt két évtizedben sok nagyvállalatnak segítettünk kialakítani az önálló Assessment Center és Development Center (AC/DC) rendszerét. 

2 napos gyakorlatias képzésünk elvégzésével Ön képessé válik az Assessment-Development Center beépítésébe a vállalat kiválasztási és karriertervezési rendszerébe, a módszer használatára. A képzés főbb témái:

A HR szerepe a szervezetfejlesztésben - képzés

Az előadás nyelve: 
Magyar
Időpont: 
A képzés időtartama: 
1 nap
Ár: 
69,500 Ft

A képzés résztvevői betekintést nyernek a szervezetfejlesztés világába, kirajzolódik számukra, hogy a HR funkció hogyan tudja támogatni a szervezetfejlesztési folyamatokat.

A szervezetfejlesztés komplex téma, különféle irányzatokkal és elméletekkel. A képzésünkben mindennek a bevezetésére vállalkozunk, gyakorlati példákon keresztül. A HR szakembereket hasznos tanácsokkal látjuk el a szervezeti változásokkal, változtatásokkal kapcsolatban.

Kiválasztás és fejlesztés tesztekkel

Az előadás nyelve: 
Magyar
Időpont: 
2019.10.15.
2019.10.16.
A képzés időtartama: 
2 nap
Ár: 
300,000 Ft

2 napos, gyakorlatias képzésünk keretében saját élményeken és személyes megtapasztaláson keresztül sajátíthatja el a hatékony munkaerő-kiválasztás és -fejlesztés bevált technikáit:

  • személyiséget, kompetenciát és motivációt mérő kérdőívek használatát
  • pszichológiai tesztek, képességtesztek alkalmazását
  • teszt eredmények elemzését és kiértékelését
  • kompetencia alapú, következetes értékelés nyújtását

A tanfolyam résztvevői a képzés témájához kapcsolódó tankönyvet is kapnak. A tankönyvet megtaláljátok lent a képek között.

Kompetencia alapú interjú

Az előadás nyelve: 
Magyar
Időpont: 
A képzés időtartama: 
1 nap
Ár: 
90,000 Ft

Képzésünket mindazoknak a személyügyi szakembereknek ajánljuk, akik a kiválasztást és a teljesítményértékelést a kompetenciákra kívánják alapozni. Képzésünk célja, hogy a résztvevők megismerkedjenek a kérdezési stratégiákkal és technikákkal, az interjú előkészítésének és lebonyolításának folyamatával, valamint kompetenciamodellek tervezésével.

Az 1 napos képzés elvégzésével nem csupán elméleti tudást, hanem tapasztalatot is szerezhetnek a résztvevők, mivel nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlásra.

A HR jövője, a jövő HR-e

Az előadás nyelve: 
Magyar
Időpont: 
A képzés időtartama: 
1 nap
Ár: 
90,000 Ft

Ha szeretne kitekinteni a gyakorlati HR munka világára, praktikus példákra és megközelítésekre, akkor képzésünk tökéletes választás, hogy jobban megismerje a HR munka legfontosabb területeit, a jellemző problémákat és az azokra való megoldási lehetőségeket.

1 napos képzésünk segít összefoglalni, hogy a HR területe nem csak részfunkciók halmaza, hanem egy bizonyos „egész”. A HR komoly versenyelőnyt jelent egy vállalkozás számára, mivel tevékenysége is egyedi, amelyet tudatosan kell építeni a vállalat stratégiája és szervezeti kultúrája mentén.

Generációs iránytű

Az előadás nyelve: 
Magyar
Időpont: 
A képzés időtartama: 
1 nap
Ár: 
47,500 Ft

Képzésünket mindazoknak a managereknek, HR szakembereknek és csoportvezetőknek ajánljuk, akik nem az Y generáció szülöttei, mégis Y-os fiatalokat vezetnek.

Ha szeretné a legtöbbet kihozni tehetséges, azonban kevésbé kitartó, esetleg nehezen motiválható alkalmazottaiból, akkor jelentkezzen 1 napos képzésünkre, ahol segítünk megtalálni a kulcsot az Y generációhoz!

A képzés minimum 4 résztvevővel, megbeszélt időpont és helyszín szerint.

Dienes professzor játékai - Játsszunk matematikát!

Az előadás nyelve: 
Magyar
Időpont: 
A képzés időtartama: 
1 nap

Dienes Zoltán a XX. század matematikatanítási reformjainak világszerte egyik legismertebb, legnagyobb hatású alakja. Csodálatos képességének lényege az volt, hogy a játékok nyelvére tudta lefordítani a matematika jelentős részét. A Dienes játékokat játszva gyerekek és felnőttek szinte észrevétlenül kerültek közelebb a matematikai gondolkodáshoz. A játék céljának világos megfogalmazása, a kreativitás, alkalmazhatóság, és célnak való megfelelés, igényesség.

Ha érdekesnek, hasznosnak találta a fentieket, ossza meg másokkal is!