Könyvajánló az SHL kiadványaiból | SHL Hungary
 
 

Könyvajánló az SHL kiadványaiból

könyvvásár_2.jpg

Az SHL Hungary Kft. gondozásában – a hozzánk sok szállal kötődő Edge2000 Kiadó kiadásában – az elmúlt 30 évben sok-sok könyv jelent meg. A munkapszichológia, a vezetéslélektan, és általában a pszichológia iránt érdeklődők biztosan találnak köztük kedvükre valót, de a pedagógia és az életmód területén is vannak érdekes kiadványaink. Az érdeklődő olvasó regények, mesekönyvek és önéletrajzok közül is választhat; az online felületen böngészve a kiadványok között, érdeklődés szerint szűkítheti a találatokat, a könyvre kattintva további információkat találhat.

Néhány könyvünkre külön is felhívjuk a figyelmet:

Az elmúlt év végén jelent meg Klein Sándor: Vezetés- és szervezetpszichológia című kötetének új kiadása, amely jól kiegészíti a Munkapszichológia a 21. században és A szervezet lelke című könyveket: a három kötet együtt alkotja meg a „Pszichológia a munka világában” sorozatot, mely lefedi a munka világában felhasználható pszichológiai ismeretek jelentős részét. A könyv célja, hogy tankönyvként szolgáljon azoknak, akik felsőfokú tanulmányaik során szeretnék megérteni a pszichológia szerepét a vezetésben, és hogy pszichológiai ismeretekkel, szemléletmóddal segítse azokat, akik nap mint nap legjobb képességeik szerint igyekeznek ellátni a szervezetek irányításának nehéz, de izgalmas és sok örömöt nyújtó feladatát. Az SHL irodában tartott könyvbemutatóról összefoglaló található Youtube csatornánkon.

A Munkapszichológia első változata 1980-ban jelent meg, a Munkapszichológia a 21. században ennek harmadik, teljesen átdolgozott kiadása: új fejezetekkel, új információkkal és friss irodalmi hivatkozásokkal. A munkapszichológia alapkönyveként tartják számon, több egyetemen a kötelező irodalom része, és a hazai tudományos életben igazi hiányt pótol.

A szervezet lelke olyan kérdésekre ad választ, mint például „hogyan lehet összeegyeztetni a hatékonyságot az örömteli szervezettel?”, „milyen a kompetens dolgozó?”, „hogyan találhatjuk meg az adott munkára a legmegfelelőbb embert?”. A két szerző, Klein Sándor és Klein Balázs tíz év közös munkáját, a szervezeti életben szerzett tapasztalatait dolgozza fel. A fejezeteket gyakorlati információk (esetleírások, tesztek, stb.) színesítik, ezért ez a kötet a vezetők és alkalmazottak mindennapi munkájának különösen hasznos segítője lehet.

A könyvek megrendelhetők közvetlenül az SHL könyvek kiadójától, az Edge 2000 Kft-től 20% kedvezménnyel, utánvétellel vagy banki átutalással. A postai költségeket 10 000 forint feletti megrendelés esetén nem számítjuk fel. A kiadványokkal kapcsolatos további kérdéseiket az SHL könyvek kiadójának, az Edge 2000 Kiadónak tehetik fel, a www.edge2000.hu oldalon, a +36 30 718 5796 telefonszámon, az info [at] edge2000.hu e-mail címen.

Minden hónap utolsó napján könyvvásárt rendezünk az SHL irodában (Budaörs, 2040, Kossuth Lajos utca 20), ahol minden könyv 25% kedvezménnyel vásárolható meg. Az első alkalom január 31.-én, hétfőn lesz 14 és 17 óra között. Szeretettel várunk mindenkit egy rövid találkozásra, beszélgetésre a könyvek szerzőivel, fordítóival, az SHL munkatársaival. A könyvásárra látogatóknak a kedvezményes vásárlási lehetőségek mellett ingyenesen biztosítjuk "A matematikatanulás öröme" című könyvet, mely Dienes Zoltán örökségét foglalja össze és melyet Dr. Klein Sándor szerkesztett. A Facebook eseményt itt találjátok. A további időpontokról eseménynaptárunkban pontos dátumok találhatók.

További híreink

Ha érdekesnek, hasznosnak találta a fentieket, ossza meg másokkal is!