TalentCentral | SHL Hungary

TalentCentral

TalentCentral™— jobb, gyorsabb, könnyebb képességvizsgálati döntések

Innovatív képességmérési platform, amely jelentős előnyöket nyújt vezetőknek, döntéshozóknak és HR szakembereknek

A CEB TalentCentral™ portál a világ vezető vizsgálati portfólióját kombinálja a valós idejű elemzéssel és jelentéstétellel, és így új referenciapontot jelent a képességmérési platformok között.

Mi a TalentCentral™?

A TalentCentral egy robosztus, skálázható és biztonságos SaaS platform, melynek használatával Ön gyorsabban, könnyebben kezelheti projektjeit, és szervezete fontos részévé teheti a CEB vizsgálati adatait. Ez azt jelenti, hogy objektív, tényszerű adatokkal rendelkezhet munkavállalóiról, amelyek alátámasztják az üzleti és emberi döntéseket. A rendszer alapjául szolgáló tudományos módszertan természetesen ugyanolyan alapos, mint eddig.

Jobb rálátás a képességekre

A TalentCentral számos előnyt nyújt Önnek. Valós idejű vezérlőpultjainak és tartalmas jelentéseinek köszönhetően a rendszer hasznos eszköz lehet a tehetséggondozási programok elemzésében és kezelésében. A TalentCentral-lal a kompetenciákra vonatkozó adatokat könnyen kezelheti, értelmezheti és megoszthatja.

Könnyű, intuitív használat

Az adminisztratív felület intuitív kialakításának és a hatékony munkafolyamatoknak köszönhetően sokkal könnyebben hozhatja létre, kezelheti és elemezheti vizsgálati projektjeit. A mobil eszközök támogatása miatt pedig a tartalom többféle böngészőben és eszközön is rendelkezésre áll.

Ha érdekesnek, hasznosnak találta a fentieket, ossza meg másokkal is!