TalentCentral | SHL Hungary

TalentCentral

TalentCentral™— jobb, gyorsabb, könnyebb képességvizsgálati döntések

Innovatív képességmérési platform, amely jelentős előnyöket nyújt vezetőknek, döntéshozóknak és HR szakembereknek

A TalentCentral™ portál a világ vezető vizsgálati portfólióját kombinálja a valós idejű elemzéssel és jelentéstétellel, és így új referenciapontot jelent a képességmérési platformok között.

Mi a TalentCentral™?

A TalentCentral egy robosztus, skálázható és biztonságos SaaS platform, melynek használatával Ön gyorsabban, könnyebben kezelheti projektjeit, és szervezete fontos részévé teheti vizsgálati adatait. Ez azt jelenti, hogy objektív, tényszerű adatokkal rendelkezhet munkavállalóiról, amelyek alátámasztják az üzleti és emberi döntéseket. A rendszer alapjául szolgáló tudományos módszertan természetesen ugyanolyan alapos, mint eddig.

Jobb rálátás a képességekre

A TalentCentral számos előnyt nyújt Önnek. Valós idejű vezérlőpultjainak és tartalmas jelentéseinek köszönhetően a rendszer hasznos eszköz lehet a tehetséggondozási programok elemzésében és kezelésében. A TalentCentral-lal a kompetenciákra vonatkozó adatokat könnyen kezelheti, értelmezheti és megoszthatja.

Könnyű, intuitív használat

Az adminisztratív felület intuitív kialakításának és a hatékony munkafolyamatoknak köszönhetően sokkal könnyebben hozhatja létre, kezelheti és elemezheti vizsgálati projektjeit. A mobil eszközök támogatása miatt pedig a tartalom többféle böngészőben és eszközön is rendelkezésre áll.

Ha érdekesnek, hasznosnak találta a fentieket, ossza meg másokkal is!