Megoldások | SHL Hungary
 
 

Megoldások

A vállalatok sikere egyre inkább attól függ, hogy képesek-e megnyerni, kiválasztani és megtartani a tehetségeket.

Az SHL világvezető az objektív alkalmasságvizsgálat és az emberek fejlesztése területén. Segít abban, hogy megismerjük az embert, a munkáját, a szervezetet ahol dolgozik. Vizsgálati módszerei lehetővé teszik, hogy a vállalatok megtalálják a megfelelő embereket a legfontosabb munkakörökbe a hierarchia minden szintjén, országhatároktól, gazdasági szektoroktól függetlenül.

HR stratégia

A folyamat a hatékony HR stratégia kifejlesztésével kezdődik, amely az emberek, a munkakörök, a vállalati kultúra alakításával szolgálja a cég célját, hogy sikeresen tudjon válaszolni a jövő kihívásaira.

Kiválasztás és értékelés

Döntő fontosságú, hogy a legrátermettebb embereket válasszuk ki a tehetséges jelentkezők közül. Az SHL legmodernebb módszerei rengeteg információval szolgálnak a munkáról és a dolgozókról, és ezzel nagymértékben segítik a személyügyi döntéshozatalt.

Fejlesztés

A dolgozók fejlesztése, segítése, a bennük rejlő lehetőségek maximális kiaknázása rendkívül lényeges az egyén és a szervezet szempontjából egyaránt. Az SHL vizsgálati és fejlesztési eszközei segítenek a lehető leghatékonyabban kihasználni a vállalatok emberi erőforrásait.

Ha érdekesnek, hasznosnak találta a fentieket, ossza meg másokkal is!