Karrier | SHL Hungary

Karrier

Aktuális ajánlataink:

Az SHL Hungary Kft. munkatársat keres.

1. Gyakornok

Olyan gyakornokot keresünk. aki szeretné megtanulni az SHL modern kiválasztási módszereit és közben hasznos tagjává tud válni kis csapatunknak az SHL Hungary Kft. mindennapjaiban. Feltétel az angol nyelvtudás, a számítógépes ismeret, a nyitottság a sokféle feladat és az ügyfelek iránt. Előny a pszichológusi végzettség.

2. Junior konzulens

Olyan junior konzulenst keresünk, aki hosszú távon szeretne tagja lenni az SHL Hungary Kft. csapatának. Feltétel a kiváló angol nyelvtudás, a felhasználói szintnél alaposabb számítógépes ismeret, a pszichológiai végzettség, készség a kliensekkel, ügyfelekkel való személyes és telefonos beszélgetésre, jó fogalmazási és gépelési tudás.

3. Értékesítő

Olyan értékesítőt keresünk, aki képes az SHL világszínvonalú online kiválasztási eszközeinek (tesztrendszerének) értékesítésére. Feltétel a jó kommunikációs készség, a HR, a tesztezés, az online tesztrendszerek ismerete (vagy viszonylag gyors megismerése). A munka otthonról is végezhető jutalékos rendszerben.

 

A jelentkezéseket önéletrajz kíséretében a support [at] shl.hu e-mail címre kérjük. A jelentkezőkkel kitöltetjük az SHL online személyiségkérdőívét és két képességtesztjét, minden jelentkezőnek visszajelzést adunk és az ígéretesnek tűnő jelentkezőkkel elbeszélgetünk.

Kiss Julianna
pszichológus
ügyvezető igazgató

Ha érdekesnek, hasznosnak találta a fentieket, ossza meg másokkal is!