Online Értékelő Központ | SHL Hungary
 
 
macbook-pro-turned-off-205421.jpg

Online Értékelő Központ

Virtuális Értékelő-Fejlesztő Központ (VADC)
A megoldás területe: 

Értékelő Központ – már virtuálisan is!

A koronavírus miatti járványhelyzet a hétköznapok mellett a munka világát is radikálisan átformálta. Nincs ez másképp nálunk sem, eszközeink és módszereink az online térbe költöztek. Igaz, eszközeink többsége – tesztjeink, kérdőíveink – eddig is online álltak partnereink rendelkezésére. Csapatunk szorgos munkájának hála, változatlan, magas színvonalú és személyre szabott segítséget tudunk nyújtani kontaktusmentesen, online is!

Az Értékelő-Fejlesztő Központ (ÉFK) a kiválasztás és a karriertervezés legmodernebb és legmegbízhatóbb módszere. Az ilyen programok során az ügyfél igényei szerint az értékelés vagy a fejlesztés kap hangsúlyosabb szerepet. Az SHL több mint 25 éve honosította meg a módszert Magyarországon, és azóta bonyolít le sikeresen ÉFK-kat partnereinél.

Első online Értékelő Központjainkat áprilisban tartottuk, méghozzá nagy sikerrel! Kliensünk és résztvevőink is elismerően nyilatkoztak a virtuális térbe költöztetett módszerről. Ezeken az alkalmakon szerepjátszó gyakorlatokat, kompetencia-interjút és elemző előadó gyakorlatot alkalmaztunk, ám természetesen ennél komplexebb, illetve egyszerűbb szakmai programot is összeállítunk jövőbeni ügyfeleink igényei mentén. Portfóliónk számos szimulációs gyakorlatot, képességtesztet, motivációs- és személyiség-kérdőívet tartalmaz, ezeket a fenti menüpontokban megtekintheti. 

Személyügyi szakemberként és pszichológusként persze mi is hiányoljuk a személyes találkozást, ám úgy gondoljuk, az ÉFK lebonyolítására hatványozottan alkalmas az online tér is. Multinacionális, virtuális környezetben gyakran tevékenykedő munkavállalók számára kifejezetten releváns lehet az online Értékelő Központ, hiszen ők a későbbiekben is hasonló felületeken és módszerekkel fognak dolgozni.

Biztonságos, online módszereinkkel kontaktusmentesen garantáljuk a személyre szabott, hatékony megoldásokat! Ha felkeltettük az érdeklődését, keressen minket bizalommal!

Ajánlatkérés

Önnek miben segíthetünk?

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.

Ha érdekesnek, hasznosnak találta a fentieket, ossza meg másokkal is!