Értékelő-Fejlesztő Központ (AC/DC) | SHL Hungary
képzések fejléckép
Címkék: 

Értékelő-Fejlesztő Központ (AC/DC)

Jó eszközök használatához szakértelem kell
Az előadás nyelve: 
Magyar
Időpont: 
2019. 11. 07.
2019. 11. 08.
A képzés időtartama: 
2 nap
Ár: 
280,000 Ft

Az SHL Hungary Kft. az Értékelő-Fejlesztő Központ úttörője Magyarországon. Az elmúlt két évtizedben sok nagyvállalatnak segítettünk kialakítani az önálló Assessment Center és Development Center (AC/DC) rendszerét. 

2 napos gyakorlatias képzésünk elvégzésével Ön képessé válik az Assessment-Development Center beépítésébe a vállalat kiválasztási és karriertervezési rendszerébe, a módszer használatára. A képzés főbb témái:

  • Kompetenciamodellek tervezése
  • Csoportos, iratrendező, elemző- előadó, ténykereső, szerepjátszó gyakorlatok elsajátítása
  • Vállalati belső értékelők felkészítése, kompetencia-mátrixok és időbeosztások készítése
  • Személyes tapasztalatok beépülése

A képzés résztvevői a tanfolyami kézikönyv mellé megkapják az SHL Hungary Kft. és az Edge 2000 Könyvkiadó gondozásában a témáról megjelent magyar nyelvű szakkönyvet is.

Szakmai információk

Kinek? 

A képzés célja, hogy a résztvevők megismerjék az Értékelő-Fejlesztő Központok kialakításának, szervezésének és irányításának a módszertanát és gyakorlatát. Ezért olyan személyügyi szakembereknek ajánljuk, akik be szeretnék építeni vállalatuk kiválasztási és karriertervezési rendszerébe az ÉFK módszeregyüttesét, és önállóan, hosszú távon szeretnék alkalmazni ezeket a módszereket. Ajánljuk továbbá a személyügy területén dolgozó konzultánsoknak is, akik ezzel is szélesíteni szeretnék szolgáltatásaikat.

Mit? 

A képzés során a résztvevők megismerkednek a kompetenciamodellek tervezésével, a csoportos, iratrendező, elemző-előadó, ténykereső, szerepjátszó gyakorlattípusokkal, azok értékelésével, megtanulják miként kell felkészíteni a vállalati belső értékelőket, kompetencia-mátrixot és időbeosztást készítenek. A résztvevők a gyakorlatokat ki is próbálják, ily módon belülről tapasztalják meg a feladatok jellegét.

Hogyan? 

Az Értékelő-Fejlesztő Központ a vezetők kiválasztásának és karriertervezésének legmodernebb és legmegbízhatóbb módszere. Megfelelően alkalmazva sokat segít annak eldöntésében, mely (külső vagy belső) jelöltekből lesznek a legalkalmasabb vezetők, illetve a jelölteknek milyen további képzésre és fejlesztésre van szükségük ahhoz, hogy a lehető leghatékonyabban lássák el feladataikat. Az SHL Hungary Kft. nagy tapasztalattal rendelkezik az Értékelő-Fejlesztő Központok tervezése és lebonyolítása területén. Több hazai nagyvállalatnak segített kialakítani önálló ÉFK rendszerét, de számos azonnal használható, kész gyakorlattal is rendelkezik.

A képzés - bár elméleti kitekintést is tartalmaz - elsősorban gyakorlati kérdésekre koncentrál. A képzés anyaga jórészt az SHL gyakorlataira épül, ugyanakkor célunk, hogy a résztvevők - a tanulás alapján - képesek legyenek saját gyakorlatokat is készíteni. Igyekszünk a résztvevők egyedi igényeit is figyelembe venni, és lehetőségeink szerint a képzés „sztenderd” tematikáját eszerint módosítani. (Igény szerint tartunk speciális, a vállalati elképzeléseken alapuló, kihelyezett tanfolyamokat is.) A képzést az SHL tapasztalt konzultánsai tartják.

Előadó

Kiss Julianna

j6.jpg
Kiss Julianna
Ügyvezető igazgató, tanácsadó, pszichológus

Először matematika-földrajz szakos tanári diplomát szerzett Szegeden. Pszichológusként az Eötvös Loránd Tudományegyetemen végzett. Szakmai érdeklődését a gyakorlatiasság jellemzi. Az SHL képzések lelkes oktatója és szupervisora.

Az SHL Hungary Kft. egyik alapítója. Nagy tapasztalata van magyar és nemzetközi kiválasztási folyamatok tervezésében és lebonyolításában. Részt vett a magyar nyelvű SHL tanfolyamok szakmai anyagának kialakításában.

1997 óta az SHL Hungary Kft. igazgatója. Oroszlánrészt vállalt az SHL módszereinek terjesztésében Kelet-Európában.

Az SHL UK által akkreditált tréner.

el-map
Magyarország
2040
Budaörs
Kossuth Lajos utca 20.

Képzésünkről mondták

Regisztráció

A képzés ára: 280,000 Ft.
CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.

Ha érdekesnek, hasznosnak találta a fentieket, ossza meg másokkal is!