Értékelő-Fejlesztő Központ (AC/DC) | SHL Hungary
képzések fejléckép
Címkék: 

Értékelő-Fejlesztő Központ (AC/DC)

Jó eszközök használatához szakértelem kell
Az előadás nyelve: 
Magyar
Időpont: 
2017. 11. 09.
2017. 11. 10.
A képzés időtartama: 
2 nap
Ár: 
280,000 Ft

Az elmúlt években több hazai nagyvállalatnak segítettünk kialakítani az önálló Assessment Center és Development Center (AC/DC) rendszerét. Konzulenseinktől most Ön is elsajátíthatja, hogyan tudja vállalata kiválasztási és karriertervezési rendszerébe az Értékelő-Fejlesztő Központot beépíteni és azt önállóan, hosszú távon alkalmazni. 

2 napos gyakorlatias képzésünk elvégzésével Ön képessé válik az Assessment-Development Center beépítésébe a vállalat kiválasztási és karriertervezési rendszerébe, ideértve a következőket:

  • Kompetenciamodellek tervezése
  • Csoportos, iratrendező, elemző- előadó, ténykereső, szerepjátszó gyakorlatok elsajátítása
  • Vállalati belső értékelők felkészítése, kompetencia-mátrixok és időďeosztások készítése
  • Személyes tapasztalatok beépülése

Szakmai információk

Kinek? 

A képzés célja, hogy a résztvevők megismerjék az Értékelő-Fejlesztő Központok kialakításának, szervezésének és irányításának a módszertanát és gyakorlatát. Ezért olyan személyügyi szakembereknek ajánljuk, akik be szeretnék építeni vállalatuk kiválasztási és karriertervezési rendszerébe az ÉFK módszeregyüttesét, és önállóan, hosszú távon szeretnék alkalmazni ezeket a módszereket. Ajánljuk továbbá a személyügy területén dolgozó konzultánsoknak is, akik ezzel is szélesíteni szeretnék szolgáltatásaikat.

Mit? 

A képzés során a résztvevők megismerkednek a kompetenciamodellek tervezésével, a csoportos, iratrendező, elemző-előadó, ténykereső, szerepjátszó gyakorlattípusokkal, azok értékelésével, megtanulják miként kell felkészíteni a vállalati belső értékelőket, kompetencia-mátrixot és időbeosztást készítenek. A résztvevők a gyakorlatokat ki is próbálják, ily módon belülről tapasztalják meg a feladatok jellegét.

Hogyan? 

Az Értékelő-Fejlesztő Központ a vezetők kiválasztásának és karriertervezésének legmodernebb és legmegbízhatóbb módszere. Megfelelően alkalmazva sokat segít annak eldöntésében, mely (külső vagy belső) jelöltekből lesznek a legalkalmasabb vezetők, illetve a jelölteknek milyen további képzésre és fejlesztésre van szükségük ahhoz, hogy a lehető leghatékonyabban lássák el feladataikat. Az SHL Hungary Kft. nagy tapasztalattal rendelkezik az Értékelő-Fejlesztő Központok tervezése és lebonyolítása területén. Több hazai nagyvállalatnak segített kialakítani önálló ÉFK rendszerét, de számos azonnal használható, kész gyakorlattal is rendelkezik.

A képzés - bár elméleti kitekintést is tartalmaz - elsősorban gyakorlati kérdésekre koncentrál. A képzés anyaga jórészt az SHL gyakorlataira épül, ugyanakkor célunk, hogy a résztvevők - a tanulás alapján - képesek legyenek saját gyakorlatokat is készíteni. Igyekszünk a résztvevők egyedi igényeit is figyelembe venni, és lehetőségeink szerint a képzés "sztenderd" tematikáját eszerint módosítani. (Igény szerint tartunk speciális, a vállalati elképzeléseken alapuló, kihelyezett tanfolyamokat is.) A képzést az SHL tapasztalt konzultánsai tartják.

Előadók

Kiss Julianna

j6.jpg
Kiss Julianna
Ügyvezető igazgató, tanácsadó, pszichológus

Először matematika-földrajz szakos tanári diplomát szerzett Szegeden. Pszichológusként az Eötvös Loránd Tudományegyetemen végzett. Szakmai érdeklődését a gyakorlatiasság jellemzi. Az SHL képzések lelkes oktatója és szupervisora.

Az SHL Hungary Kft. egyik alapítója. Nagy tapasztalata van magyar és nemzetközi kiválasztási folyamatok tervezésében és lebonyolításában. Részt vett a magyar nyelvű SHL tanfolyamok szakmai anyagának kialakításában.

1997 óta az SHL Hungary Kft. igazgatója. Oroszlánrészt vállalt az SHL módszereinek terjesztésében Kelet-Európában.

Az SHL UK által akkreditált tréner.

Julianna Kiss

j6.jpg
Julianna Kiss
Director executiv, consultant, psiholog

Mai întâi licenţiată ca şi profesor de matematică şi geografie la Szeged. În continuare a obţinut licenţa în psihologie la Universitatea Eötvös Loránd. Iteresul ei profesional poate fi caracterizat ca unul practic. Trainer entuziast şi supervisor al cursurilor SHL

Este unul dintre fondatorii SHL Ungaria. Are experienţă bogată în planificarea şi punerea în practică a multor proiecte de selecţie. A participat în pregătirea materialului pentru cursurile SHL în limba maghiară.

Începând de 1997, este directorul SHL Ungaria. A fost responsabilă de promovarea metodologiei SHL în Europa de Est.

Trainer acreditat de SHL UK.

el-map
Magyarország
2040
Budaörs
Kossuth Lajos utca 20.

Regisztráció

A képzés ára: 280,000 Ft.
CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.

Ha érdekesnek, hasznosnak találta a fentieket, ossza meg másokkal is!