360-fokos értékelési módszerek | SHL Hungary
 
 
képzések fejléckép
Címkék: 

360-fokos értékelési módszerek

360-fokos teljesítményértékelési módszerek és eszközök
Az előadás nyelve: 
Magyar
Időpont: 
A képzés időtartama: 
1 nap
Ár: 
45,000 Ft

Egy napos, gyakorlatias képzésünk keretében Ön elsajátíthatja a 360°-os teljesítményértékelő eszközök használatát kollégái erősségeinek és gyengeségeinek gyors és hatékony megismerése érdekében.

Mit tanulhat a képzésen?

  • világszerte használatos, tudományosan megalapozott módszertant
  • jól bevált sztenderd mérőeszközöket
  • flexibilisen változtatható vizsgálandó kompetenciákat
  • fejlesztési tervek és fejlesztő központok előkészítését

A képzés után a gyakorlatban is kipróbálhatja és elmélyítheti tudását: elvégezheti egy Ön által választott személy vizsgálatát, amelyhez grátisz, professzionális, online elemző eszközt biztosítunk.

Szakmai információk

Kinek? 

A képzésen való részvételt elsősorban a csapatépítéssel, szervezetfejlesztéssel és a fejlesztési-, tréningszükségletek meghatározásával foglalkozó, valamint a teljesítményértékelésért felelős személyügyi szakembereknek ajánljuk.

Mit? 

Az SHL Kompetenciatesztjei nemcsak önértékelésre, hanem úgynevezett 360 fokos vizsgálatra is alkalmasak. Ez azt jelenti, hogy a vizsgált személyen kívül a munkatársai, ismerősei, beszállítói is kitöltik a kérdőívet a vizsgált fókuszszemélyről. Így nem csak azt tudjuk meg, hogyan látja az illető önmagát, hanem azt is, hogyan látják mások. Az így kapott kép sok felhasználási lehetőséget rejt magában. Csapatépítő tréningeken jó bevezető lehet (különösen jól összeszokott csapat esetén): az emberek gyakran elcsodálkoznak azon, mennyire másnak látja őket a közvetlen környezetük a saját énképükhöz képest. Szervezetfejlesztési céllal is jól használható ez a fajta módszer: vezetők és beosztottak számára egyaránt hasznos lehet, ha szembesülnek önértékelésük és a mások véleménye közötti eltérésekkel. Segítheti a tréningszükségletek meghatározását, a teljesítményértékelést. Nagyon hasznos akkor is, amikor a fókuszszemély saját maga kéri a fejlesztendő területek meghatározását. Jelen esetben a módszer használatát az egyéni fejlesztés és az egységes vezetői kultúra kialakítása indokolja.
A résztvevőknek megtanítjuk, hogyan készítsenek elő egy ilyen több értékelős projektet. Kitérünk arra, mennyire lehet jó ez az eszköz teljesítményértékeléshez, fejlesztéshez.
Megtanítjuk a jelentések értelmezését, és a jelentések felhasználását a fejlesztő munkákban.

Hogyan? 

A képzés díja magában foglal egy értékelési lehetőséget, így a résztvevők nem csak a képzők által hozott példák bemutatásán keresztül ismerkedhetnek a módszer előnyeivel, de sajátélmény segítségével tanulhatják meg e komplex folyamat végrehajtásának szükséges lépéseit.

Előadó

Kiss Julianna

j6.jpg
Kiss Julianna
Ügyvezető igazgató, tanácsadó, pszichológus

Először matematika-földrajz szakos tanári diplomát szerzett Szegeden. Pszichológusként az Eötvös Loránd Tudományegyetemen végzett. Szakmai érdeklődését a gyakorlatiasság jellemzi. Az SHL képzések lelkes oktatója és szupervisora.

Az SHL Hungary Kft. egyik alapítója. Nagy tapasztalata van magyar és nemzetközi kiválasztási folyamatok és tehetségbank programok tervezésében és lebonyolításában. Részt vett a magyar nyelvű SHL tanfolyamok szakmai anyagának kialakításában.

1997 óta az SHL Hungary Kft. igazgatója. Oroszlánrészt vállalt az SHL módszereinek terjesztésében Kelet-Európában.

Az SHL UK által akkreditált tréner.

el-map
Magyarország
2040
Budaörs
Kossuth Lajos utca 20.

Képzésünkről mondták

Regisztráció

A képzés ára: 45,000 Ft.
CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.

Ha érdekesnek, hasznosnak találta a fentieket, ossza meg másokkal is!