Testre szabott eszközök | SHL Hungary
 
 

Testre szabott eszközök

Az internet alapú eszközök új generációja

Az SHL Hungary Kft. 30 éve segíti a vállalatokat a minél hatékonyabb kiválasztásban. Az elmúlt években az SHL Talent Measurement Solutions az internet alapú alkalmasságvizsgáló eszközök és technológiák egyik úttörőjének számított Magyarországon is. Folyamatos fejlesztéseinknek köszönhetően most az internet alapú eszközök új generációját tudjuk kínálni: innovatív, vállalatra optimalizált, testre szabott rendszereket.

Alacsonyabb költségek, nagyobb hatékonyság

Az alkalmasságvizsgáló eszközök új generációja lehetővé teszi, hogy a technológia a HR költségeinek csökkentésén túl növelje a beválási előrejelzések pontosságát és nagyobb részt vállaljon a kedvező vállalati kép kialakításában.

Innovatív technológia

Az SHL Hungary Kft. által ajánlott új technológia lehetővé teszi, hogy a vállalat túllépjen a korábbi rendszerek által rákényszerített sablonokon. Lehetővé teszi – többek között – a tesztek és kérdőívek testre szabását, a jelentések testre szabását, a vizsgálat menetének a vállalati rendszerekhez történő illesztését. A testre szabásnak természetesen része az is, hogy az internetes oldalaktól kezdve a jelentés grafikai megjelenítéséig mindent a vállalati megjelenésnek megfelelően alakítunk át.

Van olyan vizsgálati módszerünk, amelyben a vizsgálatban résztvevők áttekinthetik és véleményezhetik a rendszer által róluk generált szöveges leírást. Ez növeli a vizsgálat megbízhatóságát és elfogadottságát, valamint automatikusan eleget tesz az adatvédelmi előírásoknak.

Kétféle felhasználási mód

  • Nagyobb felhasználóink számára a következő megoldást ajánljuk: telepítjük számukra a rendszert, így önállóan adminisztrálhatják a teszteket és így kevesebbe kerül egy-egy vizsgálat.
  • Kisebb felhasználóink számára: mi küldjük ki a jelöltnek a hozzáférést, és a vizsgált személyek száma, valamint a kért jelentés jellege szerint változik a kért összeg.

 

Ha érdekesnek, hasznosnak találta a fentieket, ossza meg másokkal is!