Testre szabott eszközök | SHL Hungary

Testre szabott eszközök

Az internet alapú eszközök új generációja

Az SHL Hungary Kft. immár több mint 20 éve segíti a vállalatokat a minél hatékonyabb kiválasztásban. Az elmúlt években a CEB's SHL Talent Measurement Solutions az internet alapú alkalmasságvizsgáló eszközök és technológiák egyik úttörőjének számított Magyarországon is. Folyamatos fejlesztéseinknek köszönhetően most az internet alapú eszközök új generációját tudjuk kínálni: innovatív, vállalatra optimalizált, testre szabott rendszereket.

Alacsonyabb költségek, nagyobb hatékonyság

Az alkalmasságvizsgáló eszközök új generációja lehetővé teszi, hogy a technológia a HR költségeinek csökkentésén túl növelje a beválási előrejelzések pontosságát és nagyobb részt vállaljon a kedvező vállalati kép kialakításában.

Innovatív technológia

Az SHL Hungary Kft. által ajánlott új technológia lehetővé teszi, hogy a vállalat túllépjen a korábbi rendszerek által rákényszerített sablonokon. Lehetővé teszi – többek között – a tesztek és kérdőívek testre szabását, a jelentések testre szabását, a vizsgálat menetének a vállalati rendszerekhez történő illesztését. A testre szabásnak természetesen része az is, hogy az internetes oldalaktól kezdve a jelentés grafikai megjelenítéséig mindent a vállalati megjelenésnek megfelelően alakítunk át.

Világújdonság a CEB's SHL Talent Measurement Solutions technológiájában, hogy szükség esetén a vizsgálatban résztvevők áttekinthetik és véleményezhetik a rendszer által róluk generált szöveges leírást. Ez növeli a vizsgálat megbízhatóságát és elfogadottságát, valamint automatikusan eleget tesz az adatvédelmi előírásoknak. (Csak az SHL Hungary Kft. vizsgálataiban használható!)

Kétféle felhasználási mód

  • Nagyobb felhasználóink számára a következő megoldást ajánljuk: telepítjük számukra a rendszert, így önállóan adminisztrálhatják a teszteket és így kevesebbe kerül egy-egy vizsgálat.
  • Kisebb felhasználóink számára: mi küldjük ki a jelöltnek a hozzáférést, és a vizsgált személyek száma, valamint a kért jelentés jellege szerint változik a kért összeg.

 

Ha érdekesnek, hasznosnak találta a fentieket, ossza meg másokkal is!