Kompetencia alapú interjú | SHL Hungary
képzések fejléckép
Címkék: 

Kompetencia alapú interjú

Kiválasztás és teljesítményértékelés kompetenciamodellek segítségével
Az előadás nyelve: 
Magyar
A képzés időtartama: 
1 nap
Ár: 
90,000 Ft

Képzésünket mindazoknak a személyügyi szakembereknek ajánljuk, akik a kiválasztást és a teljesítményértékelést a kompetenciákra kívánják alapozni. Képzésünk célja, hogy a résztvevők megismerkedjenek a kérdezési stratégiákkal és technikákkal, az interjú előkészítésének és lebonyolításának folyamatával, valamint kompetenciamodellek tervezésével.

Az 1 napos képzés elvégzésével nem csupán elméleti tudást, hanem tapasztalatot is szerezhetnek a résztvevők, mivel nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlásra

Szakmai információk

Kinek? 

A képzést elsősorban azoknak a személyügyi szakembereknek ajánljuk, akik a kiválasztást, a képzést, a teljesítményértékelést a hatékony munkához szükséges viselkedésre, az ún. kompetenciákra kívánják alapozni.

Mit? 

A tanfolyam sorra veszi a munkakör elemzési módszereket. Részletesen tárgyaljuk a munkakör-tervezést, a munkaköri leírás elkészítését. Vizsgáljuk, milyen a jó kompetenciamodell. Ismertetjük az interjú előkészítésének mozzanatait: az életrajzok áttekintését és elemzését, a formanyomtatványok alkalmazását, az interjúvázlatok készítését. Részletesen foglalkozunk az interjú lebonyolításának folyamatával.

Hogyan? 

A kompetenciamodell kialakításához megtanuljuk a kritikus helyzetek elemzését, a feladat-rácsok módszerét és az SHL általános kompetenciamodelljéhez kidolgozott kompetencia-kártyák használatát. Az interjút szociális interakcióként és kommunikációs helyzetként értelmezzük. A résztvevők megismerkednek a kérdezési stratégiákkal és technikákkal (az életrajzi, kritikus eseményeket feltáró, a jövőbeni viselkedésre rákérdező és a kompetencia alapú interjúval). Megbeszéljük a nyitott és zárt kérdések alkalmazásának technikáját, a típushibák elkerülésének módját. Az elméleti ismeretek mellett nagy hangsúlyt helyezünk a gyakorlásra. Végül sor kerül az interjú egyéb alkalmazási lehetőségeire: a fejlesztés és az értékelés folyamatában, segítségnyújtáskor, a feszültségek és krízishelyzetek kezelésekor valamint a fegyelmi eljárás során. (Az interjútechnikák alkalmazásához nincs szükség licencszerződésre.)

Előadók

Kiss Julianna

j6.jpg
Kiss Julianna
Ügyvezető igazgató, tanácsadó, pszichológus

Először matematika-földrajz szakos tanári diplomát szerzett Szegeden. Pszichológusként az Eötvös Loránd Tudományegyetemen végzett. Szakmai érdeklődését a gyakorlatiasság jellemzi. Az SHL képzések lelkes oktatója és szupervisora.

Az SHL Hungary Kft. egyik alapítója. Nagy tapasztalata van magyar és nemzetközi kiválasztási folyamatok tervezésében és lebonyolításában. Részt vett a magyar nyelvű SHL tanfolyamok szakmai anyagának kialakításában.

1997 óta az SHL Hungary Kft. igazgatója. Oroszlánrészt vállalt az SHL módszereinek terjesztésében Kelet-Európában.

Az SHL UK által akkreditált tréner.

Julianna Kiss

j6.jpg
Julianna Kiss
Director executiv, consultant, psiholog

Mai întâi licenţiată ca şi profesor de matematică şi geografie la Szeged. În continuare a obţinut licenţa în psihologie la Universitatea Eötvös Loránd. Iteresul ei profesional poate fi caracterizat ca unul practic. Trainer entuziast şi supervisor al cursurilor SHL

Este unul dintre fondatorii SHL Ungaria. Are experienţă bogată în planificarea şi punerea în practică a multor proiecte de selecţie. A participat în pregătirea materialului pentru cursurile SHL în limba maghiară.

Începând de 1997, este directorul SHL Ungaria. A fost responsabilă de promovarea metodologiei SHL în Europa de Est.

Trainer acreditat de SHL UK.

Julianna Kiss

j6.jpg
Julianna Kiss
Výkonná ředitelka, konzultantka, psycholožka

Nejprve obdržela učitelský diplom v oboru matematiky a zeměpisu na segedínské univerzitě; poté absolvovala psychologii na univerzitě ELTE. Její profesionální orientace je charakterizovaná praktičností. Je entuziastickou trenérkou a supervisorkou kurzů SHL.

Je jedním ze zakladatelů SHL Hungary Kft. Má rozsáhlou zkušenost v oblasti návrhu a realizace maďarských i mezinárodních výběrových řízení. Zúčastnila se vytvoření profesionálního obsahu kurzů SHL v maďarštině.

Od roku 1997 je ředitelkou SHL Hungary Kft. Má lví podíl na rozšiřování metod SHL ve střední a východní Evropě.

Je trenérkou akreditovanou SHL UK.

el-map
Magyarország
2040
Budaörs
Kossuth Lajos utca 20.

Regisztráció

A képzés ára: 90,000 Ft.
CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.

Ha érdekesnek, hasznosnak találta a fentieket, ossza meg másokkal is!