Online eszközeink a virtuális munkavégzés szolgálatában | SHL Hungary
 
 

Online eszközeink a virtuális munkavégzés szolgálatában

person-using-macbook-374720_1.jpg

A járványhelyzet mindnyájunk életét felforgatta, lényegesen befolyásolhatja az Ön munkáját is. Az interjúk bonyolítása a legtöbb szervezeténél áthelyeződött a virtuális térbe. Ezek támogatására ajánljuk online teszt szolgáltatásainkat, irodai kiértékeléssel. 

Az új típusú koronavírus miatti veszélyhelyzet idején nálunk is az online módszerek kerülnek előtérbe, hogy minimálisra csökkentsünk a személyes találkozással járó kockázatokat. Hogy zajlik ez a folyamat? 

  • Küldje el nekünk a jelöltek e-mail címét, nevét, a kért vizsgálatokat, illetve a kitöltés határidejét!
  • Ezután mi kiküldjük a tesztet a jelölteknek.
  • A teszt kitöltését követően azonnal, de legkésőbb 2-3 órán belül elküldjük Önnek az eredményeket. 

Számos online tesztet tartalmazó portfóliónkat nem csupán fehér galléros dolgozók esetében javasoljuk, hanem irodai munkát támogató és kék galléros munkát végző dolgozók esetében is:

  • képességtesztek (verbális, numerikus, mechanikai és induktív képességteszt)
  • személyiségkérdőívek (munkastílus kérdőív vagy szolgáltatók személyisége).

Online kompetencia-, motiváció-, személyiségkérdőívünk valamint képességtesztjeink ha nem is pótolják a személyes találkozó varázsát, mégis hasznos információval szolgálhatnak, melyekkel érdemes lehet az interjúkat (skype-os, telefonos) kiegészíteni. A tesztek lebonyolítása gyors és egyszerű, az eredmények pedig azonnal rendelkezésre állnak.

Az elmúlt három hónapban leggyakrabban használt kompetencia riport ezen a linken elérhető.

Távoli munkavégzés-kérdőívünk újdonság a piacon,  segítségével hatékonyabbá tehető az otthonról történő munkavégzés. Online kitölthető, mindössze 10 perces kérdőívünk azonosítja a munkavállaló home office-szal kapcsolatos erősségeit és fejlesztenő területeit. 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését és szívesen támogatná kiválasztási/fejlesztési folyamataikat az SHL világszerte használatos eszközeivel, illetve kérdései vannak az együttműködéssel kapcsolatban, hívja bizalommal a +36-20-390-420-as telefonszámot vagy írjon üzenetet a support [at] shl.hu e-mail címre!

További híreink

Ha érdekesnek, hasznosnak találta a fentieket, ossza meg másokkal is!