Online technikáink fejvadászok, trénerek, coach-ok figyelmébe | SHL Hungary
 
 

Online technikáink fejvadászok, trénerek, coach-ok figyelmébe

apple-black-coffee-business-coffee-461064.jpg

A járványhelyzet lényegesen befolyásolhatja az Ön munkáját is. A kiválasztás és a fejlesztés is áthelyeződött a virtuális térbe. Ezek támogatására ajánljuk online teszt szolgáltatásainkat irodai kiértékeléssel, valamint 360 fokos megoldásunkat. 

Számos online tesztet tartalmazó portfóliónkat nem csupán fehér galléros dolgozók esetében javasoljuk, hanem irodai munkát támogató és kék galléros munkát végző dolgozók esetében is:

  • képességtesztek (verbális, numerikus, mechanikai és induktív képességteszt)
  • személyiségkérdőívek (munkastílus kérdőív vagy szolgáltatók személyisége).

Online kompetencia-, motiváció-, személyiségkérdőívünk valamint képességtesztjeink ha nem is pótolják a személyes találkozó varázsát, mégis hasznos információval szolgálhatnak, melyekkel érdemes lehet az interjúkat (skype-os, telefonos) kiegészíteni. A tesztek lebonyolítása gyors és egyszerű, az eredmények pedig azonnal rendelkezésre állnak.

Az elmúlt három hónapban leggyakrabban használt kompetencia riport ezen a linken elérhető.

Távoli munkavégzés-kérdőívünk újdonság a piacon,  segítségével hatékonyabbá tehető az otthonról történő munkavégzés. Online kitölthető, mindössze 10 perces kérdőívünk azonosítja a munkavállaló home office-szal kapcsolatos erősségeit és fejlesztenő területeit. 

A 360°-os vizsgálatok hazánkban is egyre népszerűbbek. Az SHL a 360°-os vizsgálatok szakértője: több jól kipróbált sztenderd mérőeszközünk van, de igény szerint speciális mérőeszközöket is ki tudunk alakítani a vállalat sajátosságait figyelembe véve. A 360°-os vizsgálat komplex folyamat, ezért elvégzése fokozott gondosságot igényel. Az SHL most online kiképezi Önt a 360°-os eszközök használatára!

Amennyiben felkeltettük érdelődését és szívesen kipróbálná az SHL világszerte használatos eszközeit, illetve kérdései vannak az együttműködéssel kapcsolatban, hívja bizalommal a +36-20-390-420-as telefonszámot!

További híreink

Ha érdekesnek, hasznosnak találta a fentieket, ossza meg másokkal is!