Kiss Julianna | SHL Hungary

Kiss Julianna

j6.jpg
julianna [dot] kiss [at] shl [dot] hu
Kiss Julianna
Ügyvezető igazgató, tanácsadó, pszichológus

Először matematika-földrajz szakos tanári diplomát szerzett Szegeden. Pszichológusként az Eötvös Loránd Tudományegyetemen végzett. Szakmai érdeklődését a gyakorlatiasság jellemzi. Az SHL képzések lelkes oktatója és szupervisora.

Az SHL Hungary Kft. egyik alapítója. Nagy tapasztalata van magyar és nemzetközi kiválasztási folyamatok tervezésében és lebonyolításában. Részt vett a magyar nyelvű SHL tanfolyamok szakmai anyagának kialakításában.

1997 óta az SHL Hungary Kft. igazgatója. Oroszlánrészt vállalt az SHL módszereinek terjesztésében Kelet-Európában.

Az SHL UK által akkreditált tréner.

További munkatársak

Akik professzionális tudásukkal segítik Önt

sandor.jpg
Vezető tanácsadó

1992-ben Kiss Juliannával közösen alapította meg az SHL Hungary Kft-t a modern kiválasztási eszközök népszerűsítésére, melynek jelenleg is tanácsadója és résztulajdonosa.

vajda.jpg
Gyakornok

2015-ben került az SHL Hungary Kft-hez, ahol a háttérfolyamatok támogatása mellett az online- és szociális felületek kezelése illetve a kliensekkel való kapcsolattartás a feladata.

otti.jpg
Ügyfélreferens, gyógypedagógus

Főként, a magyar nyelvű tanfolyamok szervezéséért felel, de emellett feladata a termékrendelések összeállítása, a licences partnerek kérdéseinek megválaszolása, az on-line módszerrel kitölthető kérdőívek kiküldése, illetve a 360°-os értékeléseket tartalmazó projektek.

b2.jpg
Tanácsadó, pszichológus, jogász

Évekig a londoni SHL központ kutatás-fejlesztési osztályának dolgozott, jelenleg fő tevékenysége testre szabott tesztező platformjaink tervezése és működtetése.