Felkészítés tesztekre | SHL Hungary
 
 

Felkészítés tesztekre

SZEMÉLYES FELKÉSZÍTÉS

Tapasztalt tanácsadóink hasznos tanácsokkal látják el a jelölteket a személyes felkészítés során. Az ülés során nemcsak az online tesztek kitöltésére van lehetőség, hanem az eredmények visszajelzésére és közös értelmezésére is. Egy ilyen találkozó után a jelölt felkészülten és magabiztosabban vesz részt a kiválasztási folyamatban, ezáltal sokkal jobb eredményre számíthat.   

Jelentkezzen személyes felkészítésre a support [at] shl.hu címen!

PRÓBÁLJA KI INGYENESEN KITÖLTHETŐ TESZTJEINKET

Ingyenesen kitölthető tesztjeink sajátélmény szerzésére szolgálnak, belőlük jelentés vagy kiértékelés nem készül, a kitöltő számára sem. Amennyiben problémája akad a tesztek elindításával Google Chrome-ban, próbálkozzon más böngészőkkel (Microsoft Edge, Internet Explorer)!

Távoli munkavégzés-kérdőív

Távoli munkavégzés-kérdőívünk a munkavállaló erősségeit és fejlesztendő területeit azonosítja a megváltozott munkavégzéssel kapcsolatosan. Rávilágít azokra a területekre, ahol a dolgozó segítséget és támogatást igényel. Ezzel növelhető az otthoni munkavégzés hatékonysága és sikeressége.

Távoli munkavégzés-kérdőív demó verziójának megkezdése

 

 

 

 

Numerikus teszt

Ez a teszt azt méri, hogy a kitöltő mennyire képes táblázatokból és grafikonokból gyorsan, helyes következtetéseket levonni. Ez a fajta képesség nagyon fontos minden olyan helyzetben, ahol gyakran kell számadatokra épülő döntéseket hozni.

Numerikus teszt megkezdése

 

 

 

 

Verbális teszt

A verbális teszt az üzleti dokumentumok, jelentések és egyéb nehéz írott szövegek értelmezésére való képességet, valamint a kérdések megválaszolásához szükséges általános verbális analizáló és logikai képességet méri.

Verbális teszt megkezdése

 

 

 

Kompetencia kérdőív

Ez az interneten felvehető rövid kérdőív a munka világában fontos 8 átfogó kompetenciát vizsgálja. A kérdőívből készített jelentés számszerűen, illetve pontokban rendezett, közérthető állítások segítségével írja le a jelölt jellemző munkahelyi viselkedését.

Kompetencia kérdőív megkezdése

 

 

 

 

Szókincs teszt

A szókincs mérésén keresztül a teszt azt vizsgálja, hogy a tesztkitöltő mennyire képes felismerni és reprodukálni a társadalom által már hozzáférhetővé tett verbális információkat, ismereteket.

Szókincs teszt megkezdése

 

 

 

Szókincs és intelligencia teszt

Ez a tesztcsomag Magyarországon és világviszonylatban is egyedülálló módon, rendkívül fejlett technológiávalingyenesen méri a tesztkitöltő általános intelligenciájának mindkét összetevőjét - a folyékony és a kristályos intelligenciát. A tesztcsomag több tízezer tesztkitöltés során folyamatosan fejlesztett, és sztenderdizált két adaptív tesztből áll. Ez azt jelenti, hogy a kitöltés során a gép több száz feladat közül mindig azokat a kérdéseket választja, amelyek a leginkább alkalmasak a tesztkitöltő képességének pontos mérésére. Ennek a módszernek a segítségével a teszt kitöltése érdekesebbé válik, a képességek pontosabban mérhetők lesznek, a tesztek lerövidülnek és nem kell attól sem tartani, hogy a megoldókulcsok elterjednek az interneten.

Szókincs és intelligencia teszt megkezdése

Ha érdekesnek, hasznosnak találta a fentieket, ossza meg másokkal is!