Klein Balázs | SHL Hungary
 
 

Klein Balázs

b2.jpg
shl [at] shl.hu
Klein Balázs
Tanácsadó, pszichológus, jogász

Az Eötvös Loránd Tudományegyetemen szerzett pszichológusi és jogász képesítést. Tanácsadói tevékenysége mellett termékfejlesztéssel foglalkozik már a kezdetektől; többek között magyarra adaptálta az Expert számítógépes szakértői rendszert. Évekig a londoni SHL központ kutatás-fejlesztési osztályának dolgozott. Több szakmai cikk illetve könyv szerzője vagy társszerzője.

Jelenleg fő tevékenysége testre szabott tesztező platformjaink tervezése és működtetése. Spektrum elnevezésű interneten keresztül felvehető kompetencia tesztjének különféle változatai az utóbbi években egyre népszerűbbek a versenyszférában, az egyetemen és a közigazgatásban.

További munkatársak

Akik professzionális tudásukkal segítik Önt

j6.jpg
Ügyvezető igazgató, tanácsadó, pszichológus

Az SHL Hungary Kft. egyik alapítója, és az SHL képzések lelkes oktatója és szupervisora.

sandor.jpg
Vezető tanácsadó

1992-ben Kiss Juliannával közösen alapította meg az SHL Hungary Kft-t a modern kiválasztási eszközök népszerűsítésére, melynek jelenleg is tanácsadója és résztulajdonosa.

dscn9053.jpg
Junior tanácsadó, pszichológus

Pszichológia alap és mester képzést egyaránt a Károli Gáspár Református Egyetemen végezte el.

alex.jpg
Támogatás szervező

Főbb tevékenységei közé tartozik többek között a projektek menedzselése és támogatása, kapcsolattartás meglévő ügyfelekkel és beszállítókkal, szakmai programok és tárgyalások szervezése, szerződéstervezetek készítése, ajánlatírás, számlázás, online kérdőívek és tesztelő platformok kezelése, megrendelések összeállítása.

foto_horvath_kitti.jpg
Kliens támogató munkatárs

A Budapesti Műszaki Egyetem mesterszakos hallgatója munka- és szervezetpszichológia specializáción.

Rajna Marcell
Kliens támogató munkatárs, pszichológus

Pszichológia alap és mester képzést egyaránt a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen végezte el. Utóbbit társadalom- és szervezetpszichológia szakirányon.