Klein Balázs | SHL Hungary

Klein Balázs

b2.jpg
shl [at] shl [dot] hu
Klein Balázs
Tanácsadó, pszichológus, jogász

Az Eötvös Loránd Tudományegyetemen szerzett pszichológusi és jogász képesítést. Tanácsadói tevékenysége mellett termékfejlesztéssel foglalkozik már a kezdetektől; többek között magyarra adaptálta az Expert számítógépes szakértői rendszert. Évekig a londoni SHL központ kutatás-fejlesztési osztályának dolgozott. Több szakmai cikk illetve könyv szerzője vagy társszerzője.

Jelenleg fő tevékenysége testre szabott tesztező platformjaink tervezése és működtetése. Spektrum elnevezésű interneten keresztül felvehető kompetencia tesztjének különféle változatai az utóbbi években egyre népszerűbbek a versenyszférában, az egyetemen és a közigazgatásban.

További munkatársak

Akik professzionális tudásukkal segítik Önt

vajda.jpg
Gyakornok

2015-ben került az SHL Hungary Kft-hez, ahol a háttérfolyamatok támogatása mellett az online- és szociális felületek kezelése illetve a kliensekkel való kapcsolattartás a feladata.

otti.jpg
Ügyfélreferens, gyógypedagógus

Főként, a magyar nyelvű tanfolyamok szervezéséért felel, de emellett feladata a termékrendelések összeállítása, a licences partnerek kérdéseinek megválaszolása, az on-line módszerrel kitölthető kérdőívek kiküldése, illetve a 360°-os értékeléseket tartalmazó projektek.

j6.jpg
Ügyvezető igazgató, tanácsadó, pszichológus

Az SHL Hungary Kft. egyik alapítója, és az SHL képzések lelkes oktatója és szupervisora.

sandor.jpg
Vezető tanácsadó

1992-ben Kiss Juliannával közösen alapította meg az SHL Hungary Kft-t a modern kiválasztási eszközök népszerűsítésére, melynek jelenleg is tanácsadója és résztulajdonosa.