Az alkotó gondolkodás tesztje (TPT1.1) | SHL Hungary
 
 

Az alkotó gondolkodás tesztje (TPT1.1)

Menedzserek Tesztcsomagjának (MGIB) része (logikus gondolkodás teszt)
Kitöltés módja: 
Időkorlát: 
32 perc

A legtöbb munkához nem elég a logikus gondolkodás: ötletekre, eredeti gondolatokra is szükség van. Sok esetben éppen a kreativitás különbözteti meg az igazán hatékony vezetőt, szakembert az átlagostól. Ez a változat elsősorban a frissen diplomázottaknak és az alsóbb szintű vezetőknek készült. (A közép- és felső szintű vezetők számára készült változat adaptálása folyamatban van.) Igen gyakran használatos Értékelő-Fejlesztő Központok részeként. A teszt strukturált formában méri, hogy a vizsgált személy problémákkal kapcsolatosan mennyire ötletes, milyen mértékben talál megoldásokat és magyarázatokat. A vizsgált személy válaszai alapján következtetünk arra, hogy mennyi, milyen változatos és mennyire eredeti ötletei vannak. A teszt hasonlít a pszichológusok által használt kreativitástesztekhez, de a problémák jellegzetesen munkahelyiek, s ezért az eredmények nem általában a kreativitást, hanem kifejezetten a vezetői kreativitást jelzik. A teszthez használatos tesztfüzet nem újrafelhasználható.

Konzulens

Kiss Julianna

j6.jpg
Kiss Julianna
Ügyvezető igazgató, tanácsadó, pszichológus

Először matematika-földrajz szakos tanári diplomát szerzett Szegeden. Pszichológusként az Eötvös Loránd Tudományegyetemen végzett. Szakmai érdeklődését a gyakorlatiasság jellemzi. Az SHL képzések lelkes oktatója és szupervisora.

Az SHL Hungary Kft. egyik alapítója. Nagy tapasztalata van magyar és nemzetközi kiválasztási folyamatok és tehetségbank programok tervezésében és lebonyolításában. Részt vett a magyar nyelvű SHL tanfolyamok szakmai anyagának kialakításában.

1997 óta az SHL Hungary Kft. igazgatója. Oroszlánrészt vállalt az SHL módszereinek terjesztésében Kelet-Európában.

Az SHL UK által akkreditált tréner.

Ajánlatkérés

Önnek miben segíthetünk?

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.

Ha érdekesnek, hasznosnak találta a fentieket, ossza meg másokkal is!