PlayBack/Visszajátszás | SHL Hungary
 
 

PlayBack/Visszajátszás

playback.jpg

A PlayBack színház az SHL Hungary Kft. rendhagyó, színházi elemeket is tartalmazó csoport- és szervezetfejlesztési programja, melyet Kiss György Ádám a Magyar Pszichodráma Egyesület vezetőségi tagja fejlesztett ki. A történetmesélés és a megjelenítés segítségével több szinten is felhasználható a szervezetfejlesztés területén:

  • kiscsoportos feldolgozás esetén a nehéz helyzetek megjelenítése és különböző megoldások gyakorlása segít a problémamegoldás fejlesztésében,
  • 50/100 fő esetén csoportkohézió fejlesztő előadást tartunk, ahol találkozhatnak a szervezet munkatársai és vezetői.

A lelki történések, szándékok, késztetések megjelenítése segít a transzparencia hatékony kialakításában, az együttműködés megteremtésében, a szervezet tudatos alakításában. Az emberi értékek megmutatása a szakmai önértékelés/önbizalom fejlesztését jelenti.A módszer a szervezeti BRAND és/vagy a személyes BRAND-építése során is jól alkalmazható. Több referencia előadásunk született már. Szívesen mutatunk be ezek közül is egyet-kettőt, ha erre van igény. Szervezetre szabott szolgáltatásunkról ezen a weboldalon érhető el több információ (emellett a support [at] shl.hu email címen lehet érdeklődni).

További híreink

Ha érdekesnek, hasznosnak találta a fentieket, ossza meg másokkal is!