fejlesztés | SHL Hungary
 
 

fejlesztés

Tehetségazonosítás az SHL eszközeivel

Az elmúlt időszakban életünk számos területe megváltozott, köztük a vásárlási szokásaink is. A szervezetek gyorsan rájöttek, hogy figyelniük kell a vásárlói igényekre és a lehető leggyorsabban adaptálódniuk kell ezekhez.

Az SHL Általános interaktív képességtesztje (Interactive G+)

Az SHL Általános interaktív képességtesztje hatékonyan méri fel a tesztkitöltő kritikus gondolkodását, problémamegoldó képességét, ami különösen hasznos olyan pozíciók esetében, amelyekben komplex gondolkodásra van szükség.

Az online kékgalléros platform

Február 14.-én indul a következő „Kiválasztás és fejlesztés tesztekkel és kérdőívekkel (OT/OPQ)” témájú online képzésünk. Írásunkban a képzés során megismerhető kékgalléros platformunkat mutatjuk be.

Januári képzésünk témája: Kiválasztás és fejlesztés az SHL eszközeivel

A járványhelyzet alaposan felforgatta az életünket, munkánkat és a szakmai képzések menetét is. Az SHL körültekintően jár el a dolgozók és az ügyfelek biztonsága érdekében, így januári képzésünket online formában indítjuk.

A pszichológiai tesztek – hogyan működnek, és miért van szükség rájuk?

A pszichológiai tesztek alkalmazásának kezdete 1879-re tehető, amikor Wilhelm Wundt megalapította Lipcsében az első kísérleti pszichológiai laboratóriumot, leginkább a látási, illetve a hallási érzékelést vizsgálva. Ettől kezdve a mérés a pszichológiai megismerés alapvető eszköze lett.