Egyéni és csoportos online coaching | SHL Hungary
 
 

Egyéni és csoportos online coaching

coaching.jpg

Az SHL Hungary Kft. a kialakult járványhelyzethez igazodva személyes kontaktustól mentes, online fejlesztési megoldást kínál csoportos és egyéni coaching formájában.

A coaching foglalkozásokon megfelelően kombináljuk a mérést és a fejlesztést. Feltárjuk az erősségeket, a fejlesztendő területeket és a fejlesztést azokra a területekre koncentráljuk, amelyek a legnagyobb egyéni és szervezeti haszonnal kecsegtetnek.

A program általában 5-10 alkalomból áll, melyek 4 órás munkát foglalnak magukba. A foglalkozások során a munkahelyi viselkedésre összpontosítunk. Kezdésként kompetenciaprofilt készítünk minden résztvevőről személyes beszélgetés és nemzetközileg elfogadott, általunk forgalmazott kérdőívek és tesztek segítségével. Ezt követően közösen dolgozzuk ki az egyéni fejlesztési tervet, választjuk ki a fejlesztendő kompetenciákat. Minden foglalkozás végén feljegyzést készítünk az elért eredményekről és a további feladatokról.

Az egyéni coaching különösen hatékonynak bizonyul a szervezeti változtatásoknál, a felsővezetők kinevezésénél, annak ellenőrzésénél, hogy az új vezető beleillik-e a szervezeti kultúrába, egyéni fejlesztéseknél és az önismeret fokozásánál. A csoportos coaching mindemellett a csoportos fejlesztésekre, az egyéni és csoportos fejlesztések összehangolására is alkalmas.

Az SHL képesség- és személyiségtesztjeivel, tapasztalt tanácsadóink segítségével a vezetők személyi döntéseiket objektív tényekre alapozhatják. A kitűzött feladatokra alkalmas, így kiválasztott dolgozókból az SHL módszerével kiváló munkatársak válhatnak.

További híreink

Ha érdekesnek, hasznosnak találta a fentieket, ossza meg másokkal is!