kiválasztás | SHL Hungary
 
 

kiválasztás

Tehetségazonosítás az SHL eszközeivel

Az elmúlt időszakban életünk számos területe megváltozott, köztük a vásárlási szokásaink is. A szervezetek gyorsan rájöttek, hogy figyelniük kell a vásárlói igényekre és a lehető leggyorsabban adaptálódniuk kell ezekhez.

Márciusi képzésünk témája: Értékelő-Fejlesztő Központ

Az SHL Hungary Kft. az Értékelő-Fejlesztő Központ úttörője Magyarországon. Munkánk során sok nagyvállalatnak segítettünk kialakítani az önálló Assessment Center és Development Center (AC/DC) rendszerét.

Az SHL Általános interaktív képességtesztje (Interactive G+)

Az SHL Általános interaktív képességtesztje hatékonyan méri fel a tesztkitöltő kritikus gondolkodását, problémamegoldó képességét, ami különösen hasznos olyan pozíciók esetében, amelyekben komplex gondolkodásra van szükség.

Frissdiplomások kiválasztása – Hogyan kerüljük el a költséges hibákat?

Minden évben sok-sok tehetséges fiatal kerül ki az egyetemekről. Nagy jelentősége van annak, hogy a szervezet vonzza tehetséges fiatalokat és képes legyen közülük kiválasztani a legtehetségesebbeket.

Az online kékgalléros platform

Február 14.-én indul a következő „Kiválasztás és fejlesztés tesztekkel és kérdőívekkel (OT/OPQ)” témájú online képzésünk. Írásunkban a képzés során megismerhető kékgalléros platformunkat mutatjuk be.

Online kognitív képességtesztek – az Adaptív Szókincs-teszt

Nemrég jelent meg Fodor Szilvia és Klein Balázs írása a Magyar Pszichológiai Szemlében a Magyar Templeton Programról, amely jelentősnek bizonyult a tehetségazonosításban.

Oldalak