Átfogó Vezetői Kompetencia vizsgálat (UCF) | SHL Hungary
 
 

Átfogó Vezetői Kompetencia vizsgálat (UCF)

Átfogó Vezetői Kompetenciavizsgálat (UCF)
Kitöltés módja: 
Időkorlát: 
Nincs időkorlát

Az UCF rövidítés a Universal Competency Framework (Általános Kompetencia Modell) rövidítése és az SHL Group újabb kompetencia modelljén alapul. Egyik nagy előnye, hogy nagyon rugalmas. A kompetencia kérdőív szerkeszthető: a vizsgálatot megrendelő vállalat képviselőivel való megbeszélés alapján kiválasztható 20 kompetencia közül az a kb. 5-10, amely a vállalatot leginkább érdekli, és ez jelentősen lerövidíti a vizsgálat idejét. A kompetenciák szokásos értékelése mellett megkérdezhető, hogy a vizsgált vezető és a főnöke mennyire tartja fontosnak a vizsgált kompetenciákat, megkérhetjük az értékelt személyt, hogy rangsorolja munkájának részeit fontosság szerint, feltehetünk nyílt kérdéseket (pl. „Ön szerint mik a fejlesztendő területei?”) és feleletválasztós kérdéseket is. A jelentés különösen alkalmas személyre szabott vezetői, fejlesztői programok segítésére.

Konzulens

Kiss Julianna

j6.jpg
Kiss Julianna
Ügyvezető igazgató, tanácsadó, pszichológus

Először matematika-földrajz szakos tanári diplomát szerzett Szegeden. Pszichológusként az Eötvös Loránd Tudományegyetemen végzett. Szakmai érdeklődését a gyakorlatiasság jellemzi. Az SHL képzések lelkes oktatója és szupervisora.

Az SHL Hungary Kft. egyik alapítója. Nagy tapasztalata van magyar és nemzetközi kiválasztási folyamatok és tehetségbank programok tervezésében és lebonyolításában. Részt vett a magyar nyelvű SHL tanfolyamok szakmai anyagának kialakításában.

1997 óta az SHL Hungary Kft. igazgatója. Oroszlánrészt vállalt az SHL módszereinek terjesztésében Kelet-Európában.

Az SHL UK által akkreditált tréner.

Ajánlatkérés

Önnek miben segíthetünk?

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.

Ha érdekesnek, hasznosnak találta a fentieket, ossza meg másokkal is!