Szakmunkás | SHL Hungary

Szakmunkás

Verbális Teszt (Operational) betanított munkások és szakmunkások számára

Style of filling out: 
Type of test: 
Who do you want to test?: 
Purpose: 

Ez a teszt azt méri, hogy a jelölt, mennyire tud pontos és helyes következtetéseket levonni szövegekből. A megfogalmazott paragrafusokat a célcsoporttól függően a betanított munkási, avagy a szakmunkási munkakörből vettük ki.

Numerikus Teszt (Operational) betanított munkások és szakmunkások számára

Style of filling out: 
Type of test: 
Who do you want to test?: 
Purpose: 

Ez a teszt azt méri, hogy a jelölt, mennyire tud pontos és helyes következtetéseket levonni számadatokból. A megfogalmazott adatokat célcsoporttól függően a betanított munkási vagy szakmunkási munkakörből vettük ki.

Mechanical Comprehension Test (MT4.2)

Style of filling out: 
Type of test: 
Purpose: 

Measures the understanding of basic mechanical principles and their applications to a number of devices, including pulleys, gears and levers. A core skill relevant in many technical jobs. The problems are presented to the candidates as three-dimensional drawings, hence the test measures knowledge of physics to a lesser degree than similar tests.

This test is another parallel version of the Mechanical Comprehension Test (MT4.1) of equal difficulty.

Mechanikai értelmezés teszt (MT4.2)

Style of filling out: 
Type of test: 
Purpose: 

Az alapvető mechanikai elvek megértését és alkalmazásait (emelő, lejtő, ék stb.) vizsgálja. A jelöltnek rajzok alapján kell elképzelnie a problémákat, ezért a felladatokat más hasonló tesztekhez képest kevesebb "fizikatudással" is meg lehet oldani. Ez a képesség sok technikai jellegű munkánál igen fontos.

Ez a teszt Mechanikai értelmezés teszt (MT4.1) azonos nehézségű, újabb párhuzamos változata.

Numercial Reasoning Test (NT6.1)

Style of filling out: 
Type of test: 
Purpose: 

Measures simple reasoning skills with numbers, with an emphasis on understanding, reasoning and recognising short-cuts to reach solutions. Since problems are expressed within the context of technical work, the test appropriately measures the numerical skills of trained staff. Calculators are allowed.

Numerical Computation Test (NT2.1)

Style of filling out: 
Type of test: 
Purpose: 

Measures basic numeracy, with an emphasis on understanding numerical relationships and operations as well as the ability to perform basic calculations. The proficient application of the four basic rules of arithmetic is essential. The use of calculators is not allowed.

Pages