Márciusi képzésünk témája: Értékelő-Fejlesztő Központ | SHL Hungary
 
 

Márciusi képzésünk témája: Értékelő-Fejlesztő Központ

ac/dc képzés.jpg

Az SHL Hungary Kft. az Értékelő-Fejlesztő Központ úttörője Magyarországon. Munkánk során sok nagyvállalatnak segítettünk kialakítani az önálló Assessment Center és Development Center (AC/DC) rendszerét.

Márciusi képzésünk online formában indul. A képzés során a résztvevők megismerkedhetnek az Értékelő-Fejlesztő Központ használatával, elvégzésével képessé válnak annak beépítésére a vállalat kiválasztási és karriertervezési rendszerébe.

A résztvevők megismerkednek a kompetenciamodellek tervezésével, a csoportos, iratrendező, elemző-előadó, ténykereső, szerepjátszó gyakorlattípusokkal, azok értékelésével, megtanulják miként kell felkészíteni a vállalati belső értékelőket, és megtanulnak kompetencia-mátrixot és időbeosztást készíteni. A résztvevők a gyakorlatokat maguk is kipróbálják, belülről tapasztalják meg a feladatok jellegét. A képzés (az elméleti kitekintés mellett) főleg gyakorlati kérdésekre koncentrál. Az anyag az SHL gyakorlataira épül, ugyanakkor célunk, hogy a résztvevők képesek legyenek saját gyakorlatokat is készíteni. A résztvevők megkapják az SHL Hungary Kft. és az Edge 2000 Könyvkiadó gondozásában megjelent szakkönyvet.

Az Értékelő és Fejlesztő Központ hatékony kiválasztási, fejlesztési módszer. A Fejlesztő központokban a hangsúly a modell-helyzetek problémáira adott válaszok megbeszélésén van, résztvevő és értékelő közösen törekszik a fejlesztendő területek feltárására, és ez az önismereti munka - ha jól csinálják - maga is fejlesztő hatású.

A képzésre az Értékelő-Fejlesztő Központ weboldalán lehet regisztrálni. Szeretettel várunk mindenkit!

További híreink

Ha érdekesnek, hasznosnak találta a fentieket, ossza meg másokkal is!