értékelő központ | SHL Hungary
 
 

értékelő központ

Tehetségazonosítás az SHL eszközeivel

Az elmúlt időszakban életünk számos területe megváltozott, köztük a vásárlási szokásaink is. A szervezetek gyorsan rájöttek, hogy figyelniük kell a vásárlói igényekre és a lehető leggyorsabban adaptálódniuk kell ezekhez.

Márciusi képzésünk témája: Értékelő-Fejlesztő Központ

Az SHL Hungary Kft. az Értékelő-Fejlesztő Központ úttörője Magyarországon. Munkánk során sok nagyvállalatnak segítettünk kialakítani az önálló Assessment Center és Development Center (AC/DC) rendszerét.

Hogyan találjuk meg a jó menedzsert?

A menedzserek meghatározó szerepet töltenek be a szervezetek életében. A távmunka körülményei között még fontosabbá váltak, ugyanis nekik kell mozgósítaniuk a távmunkában dolgozókat, vezetniük a csapatot a gyorsan változó feltételek közepette, stabilitást nyújtaniuk, valamint megtartani a bizalmat és a hatékonyságot. 

SHL könyvajánló – Január 31.-én könyvvásár az SHL irodában!

Büszkék vagyunk a sok-sok értékes kiadványra, amelyeket az SHL gondozásában az Edge2000 Kiadó adott ki. Vannak könyveink a munkapszichológiáról, a neveléslélektanról, a droghasználatról, az életmódról, a pedagógiáról.

Értékelő és fejlesztő központ (AC/DC)

Az értékelő központ az új munkatársak kiválasztására kialakított módszer, a jelentkezőket olyan feladatok elé állítják, amelyek kapcsolódnak a betöltendő munkakörhöz, így megfigyelhető a munkahelyi viselkedésük. A fejlesztő központ célja a meglévő alkalmazottak fejlesztési szükségleteinek felmérése.

Értékelő és fejlesztő központ, AC/DC