Verbális képességteszt (Interactive) | SHL Hungary
 
 

Verbális képességteszt (Interactive)

Verbális képességteszt (Interactive) vezetők, szakértők, frissdiplomások, értékesítők, hivatalnokok és adminisztrációs dolgozók számára

A Verbális képességteszt (Interactive) azt méri, hogy képes-e a kitöltő logikus következtetéseket levonni a megadott információk alapján, azonosítani az érvek erősségeit és gyengeségeit, hiányos információjú helyzeteket elemezni és következtetni belőlük.

Az Interactive egy új innovatív eszközcsalád, melynek megújult tesztjei mobil eszközökön és tableten is elérhetőek. A feladatok jól tükrözik a mindennapi, valós munkafeladatokat, így azokat a képességeket mérik, amelyekre valóban szükség van a munka eredményes elvégzéshez. Az interaktív jelző a felület kialakítására vonatkozik, mely a feleltválasztós megoldással szemben hatékonyan küszöböli ki a tippelés, találgatás és véletlenszerű válaszadás lehetőségét.

A verbális, szövegértési képesség a legtöbb munkakörben elengedhetetlen. A teszt adaptív jellegéből adódóan a legtöbb munkakörhöz és szinten megfelelően alkalmazható.

Konzulens

Kiss Julianna

j6.jpg
Kiss Julianna
Ügyvezető igazgató, tanácsadó, pszichológus

Először matematika-földrajz szakos tanári diplomát szerzett Szegeden. Pszichológusként az Eötvös Loránd Tudományegyetemen végzett. Szakmai érdeklődését a gyakorlatiasság jellemzi. Az SHL képzések lelkes oktatója és szupervisora.

Az SHL Hungary Kft. egyik alapítója. Nagy tapasztalata van magyar és nemzetközi kiválasztási folyamatok és tehetségbank programok tervezésében és lebonyolításában. Részt vett a magyar nyelvű SHL tanfolyamok szakmai anyagának kialakításában.

1997 óta az SHL Hungary Kft. igazgatója. Oroszlánrészt vállalt az SHL módszereinek terjesztésében Kelet-Európában.

Az SHL UK által akkreditált tréner.

Ajánlatkérés

Önnek miben segíthetünk?

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.

Ha érdekesnek, hasznosnak találta a fentieket, ossza meg másokkal is!