Induktív képességteszt (Interactive) | SHL Hungary

Induktív képességteszt (Interactive)

Induktív képességteszt (Interactive) vezetők, szakértők, frissdiplomások, értékesítők, hivatalnokok és adminisztrációs dolgozók számára

Az Induktív képességteszt (Interactive) komplex, nem egyértelmű problémák megoldásának képességét vizsgálja, azon belül is, hogy a kitöltő mennyire képes látszólag össze nem illő információk közötti összefüggéseket felismerni, azok alapján helyes következtetéseket levonni és megérteni a különböző információk közötti kapcsolatokat. Hasznos lehet olyan pozícióknál, ahol gyakran kell új koncepciókat és megközelítéseket alkalmazni. 

Az Interactive egy új innovatív eszközcsalád, melynek megújult tesztjei mobil eszközökön és tableten is elérhetőek. A feladatok jól tükrözik a mindennapi, valós munkafeladatokat, így azokat a képességeket mérik, amelyekre valóban szükség van a munka eredményes elvégzéshez. Az interaktív jelző a felület kialakítására vonatkozik, mely a feleltválasztós megoldással szemben hatékonyan küszöböli ki a tippelés, találgatás és véletlenszerű válaszadás lehetőségét.

A logikus gondolkodási képesség a legtöbb munkakörben elengedhetetlen. A teszt adaptív jellegéből adódóan a legtöbb munkakörhöz és szinten megfelelően alkalmazható.

Konzultant(ka)

Kiss Julianna

j6.jpg
Kiss Julianna
Ügyvezető igazgató, tanácsadó, pszichológus

Először matematika-földrajz szakos tanári diplomát szerzett Szegeden. Pszichológusként az Eötvös Loránd Tudományegyetemen végzett. Szakmai érdeklődését a gyakorlatiasság jellemzi. Az SHL képzések lelkes oktatója és szupervisora.

Az SHL Hungary Kft. egyik alapítója. Nagy tapasztalata van magyar és nemzetközi kiválasztási folyamatok és tehetségbank programok tervezésében és lebonyolításában. Részt vett a magyar nyelvű SHL tanfolyamok szakmai anyagának kialakításában.

1997 óta az SHL Hungary Kft. igazgatója. Oroszlánrészt vállalt az SHL módszereinek terjesztésében Kelet-Európában.

Az SHL UK által akkreditált tréner.

Žádost o nabídku

Jak Vám můžeme pomoct?

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Pokládáte-li tyto informace za zajímavé a užitečné, sdílejte je s ostatními!