személyiségkérdőív | SHL Hungary
 
 

személyiségkérdőív

Tehetségazonosítás az SHL eszközeivel

Az elmúlt időszakban életünk számos területe megváltozott, köztük a vásárlási szokásaink is. A szervezetek gyorsan rájöttek, hogy figyelniük kell a vásárlói igényekre és a lehető leggyorsabban adaptálódniuk kell ezekhez.

Meg kell-e változnunk a munkahelyi siker érdekében?

Személyiségjegyeink befolyásolják életünk számos területét: hatással vannak egészségünkre, boldogságunkra és teljesítményünkre – ezért érdemes energiát fektetnünk személyiségünk fejlesztésébe.

Az online kékgalléros platform

Február 14.-én indul a következő „Kiválasztás és fejlesztés tesztekkel és kérdőívekkel (OT/OPQ)” témájú online képzésünk. Írásunkban a képzés során megismerhető kékgalléros platformunkat mutatjuk be.

Hogyan találjuk meg a jó menedzsert?

A menedzserek meghatározó szerepet töltenek be a szervezetek életében. A távmunka körülményei között még fontosabbá váltak, ugyanis nekik kell mozgósítaniuk a távmunkában dolgozókat, vezetniük a csapatot a gyorsan változó feltételek közepette, stabilitást nyújtaniuk, valamint megtartani a bizalmat és a hatékonyságot. 

Januári képzésünk témája: Kiválasztás és fejlesztés az SHL eszközeivel

A járványhelyzet alaposan felforgatta az életünket, munkánkat és a szakmai képzések menetét is. Az SHL körültekintően jár el a dolgozók és az ügyfelek biztonsága érdekében, így januári képzésünket online formában indítjuk.